Libnet.ro
UNICEF

15:30

Razvan Burleanu, prima reactie dupa amanarea Campionatului European. Ce se intampla cu fotbalul romanesc si cand s-ar relua Liga 1

Online Sport Online Sport,
Razvan Burleanu, prima reactie dupa amanarea Campionatului European. Ce se intampla cu fotbalul romanesc si cand s-ar relua Liga 1

Presedintele FRF a sustinut o conferinta de presa de la domiciliu, acolo unde se afla in izolare, si a vorbit despre masurile care au fost agreate la nivelul UEFA si cum se vor resfrange asupra fotbalului romanesc. EURO 2020 a fost amanat pentru anul urmator. continuă pe Online Sport

UEFA a decis amanarea Campionatului European

UEFA a decis, marti, amanarea Campionatului European pentru un an, ca urmare a pandemiei de Covid-19.

Fost presedinte CCR, prima reactie dupa masurile anuntate de Iohannis: Principalul om, ministrul de Interne

Augustin Zegrean, a reactionat in urma anuntului facut de Klaus Iohannis. Fostul presedinte CCR a vorbit despre ce inseamna starea de urgenta, ce se schimba si cand intra masurile in vigoare.

Razvan Burleanu va propune amanarea EURO 2020

Aflat in autoizolare dupa ce a luat contact cu doi presedinti infestati cu coronavirus, Razvan Burleanu va propune, marti, amanarea turneului final EURO 2020 in teleconferinta organizata de UEFA.

Razvan Burleanu a prezentat primele decizii in ceea ce priveste reluarea si programul Ligii 1

Razvan Burleanu a reactionat dupa deciziile UEFA anuntate marti, 17 martie, intr-o video conferinta, vorbind despre ceea ce urmeaza si in cazul fotbalului romanesc, oferind primele raspunsuri referitoare la continuarea sezonului de Liga 1.

Aleksander Ceferin, dupa amanarea Euro 2020: UEFA a suportat cel mai mare sacrificiu

Aleksander Ceferin, presedintele UEFA, a declarat ca forul european a suportat cel mai mare sacrificiu prin amanarea cu un an a turneului final al Campionatului European din aceasta vara.

Razvan Burleanu si Mirel Radoi, in izolare din cauza coronavirusului

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, alaturi de Mirel Radoi, selectionerul Romaniei, vor trebuie sa intre in izolare la domiciliu din cauza coronavirusului.

FRF: Razvan Burleanu si Mirel Radoi au intrat in autoizolare la domiciliu

FRF a anuntat, luni, ca delegatia forului la Congresul UEFA de la Amsterdam si la tragerea la sorti a Ligii Natiunilor 2-3 martie) a intrat in autoizolare la domiciliu, dupa ce unii dintre participantii la aceste evenimente au fost infectati cu COVID-19.

Prima reactie a PSD dupa ce a votat masiv guvernul Ludovic Orban: Luati masuri serioase pana nu e prea tarziu!

PSD a transmis sambata, dupa ce parlamentarii liberalii au fost absenti de la votarea propriului guvern pentru ca se afla in autoizolare la domiciliu, ca parlamentarii social-democrati au votat masiv pentru investirea guvernului Ludovic Orban II pentru ca am pus interesele tarii mai presus de cele de partid.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )