Libnet.ro
UNICEF

05:00

Filmul Singur acasa ajunge pentru o zi in cinematografele din Romania FOTO

Adevărul Adevărul,
Filmul Singur acasa ajunge pentru o zi in cinematografele din Romania FOTO

Filmul de comedie Singur acasa, cu actorul Macaulay Culkinin rol principal, ajunge pentru o zi pe marile ecrane in cateva orase din tara. continuă pe Adevărul

Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

Vesti bune pentru elevii din Romania! Vacanta de sarbatori va fi mai lunga! NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE.

SEFUL ENEL GROUP: Nu avem o decizie sa vindem active din Romania, dar sunt oameni interesati sa cumpere

Grupul Enel nu a luat nicio decizie privind vanzarea de active din Romania, insa ar putea hotari sa vanda, in contextul in care combinatia dintre active de distributie de energie si active de productie de energie regenerabila este foarte valoroasa pentru multi investitori, a declarat marti directorul executiv al Enel Group, Francesco Starace, informeaza Agerpres.

Primul parteneriat din Romania dintre un investitor institutional si cei privati pentru investitii in startup-uri IT

GapMinder Venture Partners BV si TechAngels anunta primul parteneriat din Romania dintre un investitor institutional si cei privati. in baza acestuia, GapMinder va participa in orice runda de investitii cuprinsa intre 40. 000 si 200. 000 de euro realizata de membrii TechAngels cu o suma similara, vizandu-se exclusiv startup-uri de tehnologie. La fiecare runda de investitii vor exista minim doi angel investors din zona privata.

FLORIN DANESCU (ARB): Industria bancara din Romania se simte mizerabil de peste 10 ani incoace

Industria bancara din Romania se simte mizerabil de peste 10 ani incoace, pentru ca nu este masurabila, a declarat, marti, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), Florin Danescu, intr-o conferinta de specialitate.

Cat platesc marile orase din Romania pentru luminitele de Craciun Primaria Capitalei pastreaza secretul in tara, contracte de aproape 4 milioane lei pentru firma fiicei unui fost deputat PNL

Mai este o luna pana la Craciun, iar luminitele au fost deja montate in centrul marilor orase din Romania. Dincolo de ratiunile estetice, este vorba despre o afacere banoasa, cu sume importante alocate din bugetele publice. HotNews. ro va prezinta cat platesc marile orase din tara pentru aceste activitati si la cine ajung banii.

inca o mare doamna a teatrului ne paraseste: Carmen Tanase, ANUNT privind PLECAREA DEFINITIVA din Romania! in ce tara se va stabili actrita

Veste trista pentru teatrul romanesc. Actrita Carmen Tanase a anuntat ca are degand sa plece definitiv din Romania.

CTP, furios pe tinerii din Romania: Nu le e rusine? Scrisoare catre cei intre 18 si 49 de ani

Cristian Tudor Popescu a avut un mesaj foarte dur, la adresa tinerilor din Romania, care nu au mers sa isi exercite dreptul la vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Deoarece sectiile de votare pentru turul al doilea, de duminica, pe 24 noiembrie 2019, se vor inchide, peste doar cateva ore, la 21:00, gazetarul i-a .

Alegeri Prezidentiale 2019, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din Romania

Alegerile Prezidentiale 2019, cele la finalul carora vom afla cine este seful statului pentru urmatorii cinci ani de zile, se desfasoara si duminica, 24 noiembrie. Sectiile de votare din tara pentru Alegerile Prezidentiale 2019- turul 2, se deschid duminica, la ora 07:00 si se vor inchide la ora 21:00. Al doilea tur al alegerilor in .

The Economist: Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din Uniunea Europeana

Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din UE, se lupta pentru a se reforma, iar cresterea salariilor si incercarile de diminuare a coruptiei pot fi considerate un inceput, potrivit unei analize The Economist. Totusi, in ciuda dublarii salariilor in ultimii ani, coruptia, investitiile insuficiente si exodul personalului medical raman o plaga, noteaza jurnalistii The Economist.

Lupta crunta intre PRO TV si Antena 1. Cine a castigat piata divertismentului din Romania

Cu toate ca s-a aflat recent ca brand-ul Antena 1 costa de trei ori mai putin decat Pro TV, lupta de pe piata divertismentului din Romania s-a tinut intre cele doua. Care este trustul castigatori in preferintele romanilor? Antena 1 versus Pro TV: Cine a castigat pe piata divertismentului din Romania Premiile TVmania au dezvaluit .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )