Libnet.ro
UNICEF

01:05

The Economist: Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din Uniunea Europeana

Hotnews Hotnews,
 The Economist: Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din Uniunea Europeana

Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din UE, se lupta pentru a se reforma, iar cresterea salariilor si incercarile de diminuare a coruptiei pot fi considerate un inceput, potrivit unei analize The Economist. Totusi, in ciuda dublarii salariilor in ultimii ani, coruptia, investitiile insuficiente si exodul personalului medical raman o plaga, noteaza jurnalistii The Economist. continuă pe Hotnews

The Economist: Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din Uniunea Europeana

Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din UE, se lupta pentru a se reforma, iar cresterea salariilor si incercarile de diminuare a coruptiei pot fi considerate un inceput, arata publicatia britanica The Economist, intr-o analiza asupra sistemului de sanatate din Romania.

Mai bine nu te imbolnavesti in Romania: The Economist numeste sistemul sanitar din Romania drept cel mai prost din Uniunea Europeana

Reputata publicatie The Economist a publicat o ampla analiza asupra situatiei sistemului sanitar din Romania pe care il numeste drept cel mai prost din Uniunea Eurpeana si unul care se chinuie sa se.

The Irishman primeste ultimul trailer, poate cel mai bun film al lui Scorsese

Cu o distributie de invidiat si un buget pe masura, The Irishman mai are doar cateva zile pana va ajunge pe marile ecrane. Din acest motiv, Netflix a publicat un ultim trailer. Aflat in.

Be EU. Romania, cele mai mici cheltuieli la capitolul sanatate

Indexul European al Consumatorului de Sanatate a clasat Romania printre statele care isi trateaza cel mai prost pacientii. La analiza realizata in 35 de tari au fost luate in calcul drepturile si.

Modificari in legea educatiei! Ce va fi interzis cu desavarsire in scolile din Romania

Inca de la Revolutia din 1989, sistemul de invatamant romanesc a fost ca in transee. Modificari in legea educatiei. Ce va fi interzis cu desavarsire in scolile din Romania? Modificari in legea educatiei. Ce va fi interzis in scolile din Romania? De la Revolutia din 1989, sistemul de invatamant romanesc a fost intr-un continuu proces .

Imagini rare cu Nicolae Ceausescu si cel mai bun prieten al lui, Tovarasul Corbu. Motivul nebanuit care a starnit gelozia Elenei

Plin de manie si lipsuri, nevoi si slabiciuni, asa a trait de cand a venit pe lume si pana a ajuns sa dicteze. Si-a ascuns bine umilintele si frustarile, dar si capacitatea de a iubi. Imagini rare cu Nicolae Ceausescu si cel mai bun prieten al lui, Tovarasul Corbu, care a starnit gelozia Elenei. Imagini .

Simona Patruleasa povesteste cel mai crunt moment al vietii sale

De obicei genul de vedeta discreta atunci cand vine vorba despre viata ei personala, Simona Patruleasa si-a deschis sufletul si a vorbit deschis despre cel mai crunt moment prin care a trecut vreodata.

Financial report: UE trebuie sa ajute regiunile cel mai greu lovite de costul inverzirii. Macron si-a luat riscul de impopularitate si isi asuma afirmatiile despre NATO. UE, unda verde pentru Legea Bugetara, dar avertizeaza Italia

The Financial Times: UE trebuie sa ajute regiunile cel mai greu lovite de costul inverzirii, avertizeaza seful BEI * La Libre Belgique: Si-a luat riscul de impopularitate si isi asuma acest lucru: afirmatiile lui Macron au socat NATO * La Repubblica: UE, unda verde pentru Legea Bugetara, dar avertizeaza Italia: Risca sa nu respecte Pactul de Stabilitate.

Cel mai longeviv protest din Romania ia o pauza pe termen nedeterminat. Cand e nevoie, vom fi din nou in strada

Cel mai lung protest din Romania ia sfarsit in seara de vineri, 22 noiembrie, urmand a fi reluat cu prima ocazie impusa de situatia politica a tarii. Membrii grupului Rezistenta Constanta manifestau pasnic din seara de 31 ianuarie 2017, indiferent de vreme.

SURPRIZA: Acesta este cel mai iNALT BLOC de locuinte din Romania! (FOTO)

In Romania se construieste tot mai mult si tot mai complex. Cea mai inalta cladire de locuinte din Romania a fost construita la Cluj si are 31 de etaje si peste 180 de apartamente, anunta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )