Libnet.ro
UNICEF

20:00

Predictii privind nominalizarile la Oscar 2020: cine are cele mai mari sanse si care ar putea fi surprizele

Adevărul Adevărul,
Predictii privind nominalizarile la Oscar 2020: cine are cele mai mari sanse si care ar putea fi surprizele

Academia Americana de Film anunta pe 13 ianuarie nominalizarile la premiile Oscar 2020, iar criticul prestigioasei publicatii The Hollywood Reporter a facut cateva predictii. continuă pe Adevărul

Premiile Oscar 2020. Va avea sau nu prezentator gala de la Los Angeles

Gala Oscar 2020 va avea loc pe 9 februarie, la Los Angeles, si se pare ca se va urma modelul de anul trecut, cand evenimentul nu a avut o gazda oficiala.

SONDAJ VERIFIELD: Nicusor Dan are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela Firea

Candidatul sustinut de USR Bucuresti la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat, duminica, un sondaj de opinie din care reiese ca are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela in lupta pentru functia de primar al Capitalei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Codul Rutier se modifica din iulie 2020. Cine nu va mai putea sa obtina permisul de conducere

Codul rutier va suferi noi modificari majore din iulie 2020. Cea mai importanta modificare intra in vigoare de la 1 iulie si ii vizeaza pe cei care vor sa obtina permisul de conducere. Iata ce conditii vor trebui sa indeplineasca acestia. Noi schimbari la Codul Rutier din iulie 2020. Ce conditie trebuie sa indeplineasca cei .

Programul Prima Casa revine in 2020. Cine il va putea accesa

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat miercuri ca ar sprijini ideea indreptarii Programului Prima Casa spre componente sociale, precizand ca nu mai merge in formula in care oricine apeleaza la Prima Casa, chiar daca nu e prima casa.

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale si parlamentare din 2020: PSD are capacitatea de a castiga. Guvernul Orban ne ajuta din plin

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Buzau, ca partidul pe care il conduce are capacitatea de a castiga atat alegerile locale, cat si cele parlamentare din acest an.

CES 2020: ASUS a expus cele mai noi serii VivoBook si ZenBook

ASUS a prezentat la CES 2020 cea mai recenta linie de laptopuri VivoBook si ZenBook, inclusiv ZenBook Duo de 14 inchi, cu doua ecrane si un nou ecran tactil.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )