Libnet.ro
UNICEF

22:16

CES 2020: ASUS a expus cele mai noi serii VivoBook si ZenBook

Adevărul Adevărul,
CES 2020: ASUS a expus cele mai noi serii VivoBook si ZenBook

ASUS a prezentat la CES 2020 cea mai recenta linie de laptopuri VivoBook si ZenBook, inclusiv ZenBook Duo de 14 inchi, cu doua ecrane si un nou ecran tactil. continuă pe Adevărul

CES 2020: Asus prezinta doua laptopuri noi de gaming din gama TUF

ASUS a anuntat la CES 2020 o noua familie de laptopuri TUF Gaming, cu performante sporite si mai flexibile decat oricand.

CES 2020 |ASUS a anuntat cel mai puternic laptop de 14 inci. Ce iti ofera Zephyrus G14?

CES 2020 a venit cu o surpriza placuta din partea ASUS. Compania a prezentat Zephyrus G14 si e ultraportabil, dar gandit si pentru gaming. ASUS a anuntatZephyrus G14 sub marca ROG. Acesta e.

CES 2020: Toate dispozitivele lansate de HP la cel mai mare eveniment dedicat electronicelor din lume

HP a lansat cele mai noi PC-uri, monitoare si accesorii, in cadrul Consumer Electronics Show CES) din acest an, una din piesele principale fiind laptop-ul Elite Dragonfly, ale carui piese mecanice sunt realizate in proportie de 82% din materiale reciclabile.

Nominalizarile BAFTA 2020: Joker a primit cele mai multe selectii

Controversatul film Joker al lui Todd Phillip a primit cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA 2020, ceremonie ce va avea loc pe 2 februarie la Royal Albert Hall din Londra.

CES 2020: Acer anunta noua serie de laptopuri convertibile Spin 5 si Spin 3

Acer anunta lansarea noilor dispozitive Spin 5 si Spin 3, modele actualizate din linia de laptopuri convertibile cu design mai subtire si echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core, de generatia a 10-a, si Windows 10 Home.

CES 2020 |Cum arata masinile viitorului in care te-ai putea plimba candva

CES este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din lume. Si cum tehnologia face parte acum din orice, de la targul din acest an nu puteau lipsi marii producatori auto. Industria.

CES 2020: AMD a prezentat o noua gama de placi video si cele mai performante procesoare desktop din lume

Presedintele si CEO-ul AMD, Dr. Lisa Su, a sustinut conferinta de presa a companiei americane din cadrul CES 2020, prezentand noile tehnologii.

CES 2020: Acer lanseaza notebook-urile convertibile din seria ConceptD 7 Ezel si statia ConceptD 700

Acer anunta la CES 2020 extinderea gamei de dispozitive pentru creatori, ConceptD, cu noi notebook-uri convertibile cu Windows 10 si o statia de lucru ConceptD 700.

Planurile Amazon pentru targul de tehnologie CES 2020: Vehicule autonome si depozite robotizate

De la autovehicule care vorbesc cu soferii prin Alexa, pana la gestionarea de date din depozitele unde lucreaza multi roboti industriali sunt cateva dintre planurile Amazon pe care compania vrea sa le prezinte la CES, unul dintre cele mai mari targuri de tehnologie ce va avea loc in aceasta saptamana in Las Vegas.

CES 2020 |Noutatile la care sa te astepti pentru acest an si acest deceniu

E acel moment din an in care are loc cel mai mare eveniment de tehnologie - CES 2020. Targul incepe in cateva zile si e gazduit, ca-n fiecare an, de Las Vegas. CES - Consumer Electronic Show -.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )