Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO UNTOLD 2019: Robbie Williams, duet cu tatal sau pe scena. Artistul a impartit tricouri publicului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UNTOLD 2019: Robbie Williams, duet cu tatal sau pe scena. Artistul a impartit tricouri publicului

Artistul britanic Robbie Williams a sustinut, duminica seara, un concert de o ora si jumatate la festivalul Untold din Cluj-Napoca, in cadrul caruia a cantat un duet cu tatal sau si a impartit tricouri publicului. continuă pe Hotnews

VIDEO UNTOLD 2019: Armin van Buuren - show unic, de peste 7 ore, cu jocuri de lumini, lasere si artificii

DJ-ul olandez Armin van Buuren a sustinut, in cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD, de la Cluj-Napoca, un show unic care a durat peste 7 ore, in care a mixat muzica trance si a inclus jocuri de lumini si lasere. Show-ul a inceput cu imnul Desteapta-te romane, transmite Mediafax. Tot ce trebuie sa stii despre festivalul de muzica Untold 2019.

VIDEO Cinci momente memorabile din concertul Robbie Williams de la Untold. Si-a prezentat tatal, si-a gasit o muza si a electrizat un stadion intreg

Robbie Williams a facut un spectacol total pe scena festivalului Untold: a cantat o parte dintre hiturile sale, a dansat, a facut glume, si-a o gasit o muza autohtona careia i-a dedicat mai multe melodii, l-a prezentat pe tatal sau publicului din Romania si, nu o data, i-a facut pe participantii la festival sa-si ia partenerele la dans.

Robbie Williams, show incendiar la Untold. Artistul a cantat alaturi de tatal sau si i-a dedicat o serenada unei fane

Ultima noapte de Untold a fost de neuitat! Robbie Williams a fost piesa de rezistenta a serii. Fanii au cantat o ora si jumatate cot la cot cu artistul britanic. Melodiile sale au starnit ropote de aplauze, mai al.

Cine este tanara pe care Robbie Williams a luat-o pe scena Untold si i-a dedicat o piesa. Ce i-a spus starul britanic si cum a reactionat cand a aflat ca e casatorita

Unul dintre cele mai importante evenimente din cadrul Untold 2019, concertul lui Robbie Williams, i-a adus o surpriza placuta unei fane.

Dan Petrescu, Untold-ul si autograful pe care i l-a cerut Robbie Williams

In aceasta perioada, la Cluj are loc festivalul Untold, iar Dan Petrescu a avut grija asa cum a anuntat intr-o conferinta de presa) ca niciunul dintre jucatorii CFR-ului sa nu ajunga la eveniment. Antrenorul a povestit si o intamplare care l-a avut drept personaj principal pe Robbie Williams capul de afis de la respectivul festival).

Show-ul lui Robbie Williams de la Untold se vede la Pro TV: de la ce ora va fi difuzat

Show-ul pe care starul britanic Robbie Williams il va sustine in ultima zi a festivalului Untold va fi difuzat in exclusivitate de Pro TV.

FOTO Mesajul postat de Robbie Williams pe Facebook dupa concertul de la Cluj. Ce spune despre Romania

Robbie Williams a sustinut un concert pe Cluj Arena in cadrul Untold, duminica, 4 august. Starul britanic a postat la final un mesaj sugestiv pe Facebook.

Dan Petrescu vrea sa ia masa cu Robbie Williams. Ce s-a intamplat la precedenta intalnire dintre antrenorul CFR-ului si celebrul cantaret englez

Robbie Williams este vedeta festivalului Untold, de la Cluj, iar Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, spera sa ia masa cu renumitul cantaret britanic.

Festival look la UNTOLD 2019

De joi si pana azi spre dimineata, sute de mii de oameni s-au aflat la Cluj pentru a participa la unul dintre cele mai asteptate festivaluri ale anului in Romania, Untold! Iata cum s-au imbracat petrecaretii! .

Untold 2019: momentul care a emotionat pana la lacrimi. Un DJ a dedicat o piesa Alexandrei, fata ucisa la Caracal

Untold 2019 a capatat o semnificatie aparte sambata seara, 3 august. Unul dintre DJ-ii care au urcat pe scena festivalului din Cluj, a dedicat una dintre piesele sale Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani care a fost ucisa in Caracal saptamana trecuta. A fost, poate, cel mai emotionant moment de cand se tine acest festival .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )