Libnet.ro
UNICEF

01:05

Garana Jazz Festival, cel mai important eveniment open-air de jazz din centrul si estul Europei, va avea loc intre 7 si 11 iulie

Hotnews Hotnews,
 Garana Jazz Festival, cel mai important eveniment open-air de jazz din centrul si estul Europei, va avea loc intre 7 si 11 iulie

Garana Jazz Festival va avea loc intre 7 si 11 iulia in Poiana Lupului, Hanul La Rascruce si Biserica Catolica din satul Valiug. Printre primii artisti confirmati la editia din 2016, editie care sarbatoreste doua decenii de festival, se numara FOOD, Nils Petter Molvaer si Louis Sclavis Trio. continuă pe Hotnews

Cel mai important monument baroc din Banat. Catedrala plina de oameni a fost bombardata fara sa se inregistreze vreo victima: A fost o minune cereasca

Domul Romano-Catolic aflat in Piata Unirii din Timisoara este un simbol al orasului. Potrivit datelor existente pe site-ul infocentrului turistic din Timisoara, catedrala are o istorie foarte interesanta.

Cel mai iubit DJ al lumii revine in Romania

Cel mai cunoscut si dorit DJ al lumii, ARMIN van BUUREN, revine pe scena celui mai bun festival din Europa, UNTOLD si se alatura lui TIESTO, HARDWELL si AFROJACK, in lista regilor genului electronic-dance-music, ce.

Google are cel mai bine platit CEO, Apple e pe locul doi

In cazul in care mai aveati vreo emotie in privinta salariilor foarte bune de la Google, cei de la Bloomberg ne-au confirmat ca gigantul din Mountain View are cel mai bine platit CEO. Competitia dintre Google si Apple nu se reflecta doar asupra creatiilor software si hardware. Profitabilitatea este un alt capitol incredibil de important.

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016, pentru al doilea an consecutiv, municipiul conducand in Top 10 al acestei clasificari realizate de publicatie, fiind urmata de Cluj Napoca si de Bucuresti, a declarat, marti, primarul Nicolae Robu, citat de Agerpres.

FOTOGALERIE Cel mai practic vine la Geneva cu un nou nume si un interior mai luxos: GTC4Lusso

FF, cel mai practic si de familie model al marcii sport de lux italiene, lansat in 2011, primeste cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 3-13 martie) imbunatiri estetice si tehnice, dar si un nou nume: GTC4Lusso. Acest model se adauga in gama din acest an si nu este inca limpede daca FF va mai fi pastrat.

Joc Responsabil lanseaza cel mai modern instrument de facilitare online a accesului la consultanta de specialitate

Joc Responsabil, cel mai puternic program dedicat persoanelor ce se confrunta cu probleme de joc, a lansat noua versiune a portalului www. jocresponsabil. ro, cel mai modern instrument de facilitare online a accesului la consultanta de specialitate.

Pretul graului a atins cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Cotatiile futures la grau pe bursa Euronext de la Paris au scazut astazi pentru a zecea zi consecutiv, ceea ce a dus preturile la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani, pe fondul ingrijorarilor legate de cererea redusa, dupa ce Egiptul nu a reusit sa cumpere grau la ultimele doua licitatii organizate saptamana trecuta, transmite Bloomberg.

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Timisoara, desemnata de publicatia Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016 Timisoara, 9 feb /Agerpres/ - Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras.

O prostituata, cel mai mare datornic la bugetul local al municipiului Deva

Cu amenzi care totalizeaza 67. 000 de lei, adunate de-a lungul mai multor ani, o prostituata din Deva este cel mai mare datornic la bugetul local, potrivit datelor centralizate de functionarii de la Serviciul Taxe si.

Pietele europene, la cel mai redus nivel din octombrie 2014

Bursele din Europa au scazut ieri, ajungand la cel mai redus nivel din octombrie 2014 pana acum, in conditiile in care investitorii se tem cu privire la perspectivele de crestere globala.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )