Libnet.ro
UNICEF

00:06

Star Wars: The Last Jedi, al doilea cel mai profitabil debut din istorie: ce incasari a avut in Romania si la nivel mondial VIDEO

Adevărul Adevărul,
Star Wars: The Last Jedi, al doilea cel mai profitabil debut din istorie: ce incasari a avut in Romania si la nivel mondial VIDEO

Noul film Star Wars a beneficiat de un debut in forta. Episodul opt al celebrei francize cinematografice a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc si nord-american, cu incasari impresionante. continuă pe Adevărul

Star Wars The Last Jedi se mandreste cu incasari record

Star Wars este una dintre cele mai mediatizate francize din toate timpurile, iar Star Wars The Last Jedi se pare ca a atras un numar record de fani. in 2017, au fost lansate foarte multe filme bune si foarte bune. Multe dintre ele s-au bucurat de incasari spectaculoase, mai ales cele din universul cinematic Marvel.

Star Wars: Ultimul Jedi a strans in primul weekend incasari la nivel mondial de 450 mil. dolari

Lungmetrajul Star Wars: The Last Jedi, regizat de Rian Johnson, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, dupa ce a generat incasari de peste 220 de milioane de dolari, iar doua animatii - Ferdinand si Coco - completeaza top 3. Filmul cu Mark Hamill, Carrie Fisher, John Boyega, Lupita Nyong'o, Kelly Marie Tran, Laura Dern si Benicio Del Toro a incasat 220,04 milioane de dolari pe continentul nord-american, potrivit boxofficemojo. com, citat de news. ro.

Cel mai batran PENIS din lume! Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Specialistii au descoperit cel mai batran penis din lume. Este vorba despre organul reproducator al unui.

Sprijinul pentru moneda euro este cel mai ridicat din 2004

Sprijinul pentru moneda euro este cel mai ridicat din 2004 in zona euro, iar optimismul cu privire la viitorul Uniunii Europene UE) intrece pesimismul, potrivit unui nou sondaj Eurobarometru publicat astazi.

Carmen Harra, previziuni despre cel mai negru an, 2018: Va fi un an in care trebuie sa fim atenti la tot ce se intampla

Carmen Harra, previziuni despre cel mai negru an al umanitatii: 2018! Celebra prezicatoare spune c n anul care vine ne asteapta momente extrem de dificile si asta din cauza alegerilor deloc bune pe care le-am.

Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite/ Numarul total de migranti este de 258 de milioane

Un numar aproximativ de 258 de milioane de persoane sunt migranti internationali, potrivit Organizatiei Natiunilor Unite. Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite, noteaza Reuters.

Ce scrie presa internationala despre proteste: Romania se confrunta cu cel mai mare pericol din 90

Protestele antiguvernamentale au intrat in atentia presei internationale inca de la inceputul anului si au devenit aparitii saptamanale in publicatiile straine. Cel mai recent astfel de articol a aparut in Euronews care titreaza ca democratia din.

Cel mai scump Galaxy Note 8 vine la pachet cu un tablou de agatat pe perete

In anul acesta, valoarea smartphone-urilor de top a depasit cateva praguri importante. Cel mai relevant detaliu a tinut de pret, iar Galaxy Note 8 a ocupat locul doi, dupa iPhone X. Amatorii de telefoane premium au avut ocazia in 2017 sa cheltuiasca peste 4500-5000 lei pe un smartphone. Cu astfel de sume generoase ai in [].

VIDEO Pana masiva de curent la aeroportul din Atlanta, cel mai aglomerat din lume

Cel mai aglomerat aeroport din lume, aeroportul din Atlanta a fost afectat duminica de o masiva pana de curent care a dus la sute de intarzieri sau anulari ale zborurilor, scrie AFP.

Piturca se autopropune la Dinamo: E cel mai mare club din Liga 1

Victor Piturca spune ca, in eventualitatea in care ar ajunge la Dinamo, va instaura o hegemonie in Liga 1 pentru echipa din Stefan cel Mare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )