Libnet.ro
UNICEF

05:15

HOT! Loreen a lansat videoclipul piesei We got the power

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Loreen a lansat videoclipul piesei We got the power

Loreen a lansat astazi videoclipul oficial al piesei We got the power, ce va fi inclusa pe albumul cu numarul doi al suedezei si a fost produsa de care Patrik Berger si Easter Berger care a lucrat cu nume importante din industria muzicala ca Icona Pop, Rihanna sau Robyn. Sper ca publicul sa fie . continuă pe Devorator Monden

HOT! Andrea Teodorova a lansat videoclipul piesei Hayati, produsa de Adrian Sina

Cantareata care a uimit o lume intreaga cu sarmul sau si succesul muzical rasunator lanseaza astazi un nou videoclip: Hayati. Clipul o surprinde pe Andrea indragostita, insa cu inima franta. Momentele frumoase petrecute impreuna cu alesul ei nu sunt de ajuns pentru a salva o iubire, care prin natura sa este efemera. Single-ul poarta semnatura .

HOT! Blue lanseaza videoclipul piesei Without You

Baietii de la Blue au lansat un nou videoclip la piesa Without You, extrasa de pe noul album al trupei Roulette. Piesa este un mid-pop cu versuri de dragoste, in care ei isi etaleaza calitatile vocale, iar refrenul interpretat cu pasiune de Simon este foarte catchy. Without you a fost compusa de baieti impreuna cu .

The Saturdays lanseaza videoclipul piesei Gentleman

Fetele de la The Saturdays ne ofera cel mai nou videoclip al lor pentru piesa Gentleman. Noua piesa, dupa cum ne sugereaza si numele, vorbeste despre dificultatile pe care fetele le intampina in cautarea barbatului perfect, manierat gentleman. Piesa va fi inclusa pe cel de-al patrulea album al fetelor, care va fi lansat in toamna.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )