Libnet.ro
UNICEF

18:45

HOT! Blue lanseaza videoclipul piesei Without You

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Blue lanseaza videoclipul piesei Without You

Baietii de la Blue au lansat un nou videoclip la piesa Without You, extrasa de pe noul album al trupei Roulette. Piesa este un mid-pop cu versuri de dragoste, in care ei isi etaleaza calitatile vocale, iar refrenul interpretat cu pasiune de Simon este foarte catchy. Without you a fost compusa de baieti impreuna cu . continuă pe Devorator Monden

HOT! Andrea Teodorova a lansat videoclipul piesei Hayati, produsa de Adrian Sina

Cantareata care a uimit o lume intreaga cu sarmul sau si succesul muzical rasunator lanseaza astazi un nou videoclip: Hayati. Clipul o surprinde pe Andrea indragostita, insa cu inima franta. Momentele frumoase petrecute impreuna cu alesul ei nu sunt de ajuns pentru a salva o iubire, care prin natura sa este efemera. Single-ul poarta semnatura .

George Hora lanseaza videoclipul Privesc inainte

George Hora ne prezinta noul sau videoclip Privesc inainte, de care artistul s-a ocupat atat de scenariul cat si de regia clipului. Filmarile au avut loc in Timisoara, iar videoclipul are la baza metafora visului si este presarat cu elemente de simbolistica. Trebuie sa ne ascultam inimile pentru a ajunge unde ne dorim in viata.

HOT! Jorge lanseaza o noua piesa si un nou clip Geamantan ft. Pavel Stratan

Dupa o pauza destul de luuunga, cantaretul si prezentatorul emisiuni tv Romania danseaza, Jorge revine in peisajul muzical si lanseaza o noua piesa si un nou videoclip Geamantan, fiind o colaborare alaturi de Pavel Stratan. Provocat de CRBL in semifinalele Romania Danseaza sa lanseze un single nou in cateva saptamani, Jorge s-a pus pe .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )