Libnet.ro
UNICEF

18:45

Lady Gaga a interpretat live piesele Venus si Do What U Want la show-ul lui Graham Norton! Vezi aici recitalul artistei!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga a interpretat live piesele Venus si Do What U Want la show-ul lui Graham Norton! Vezi aici recitalul artistei!

Cu doar trei zile inainte de lansarea oficiala a noului sau album, ARTPOP, excentrica Lady Gaga a facut o oprire la show-ul lui Graham Norton si a incantat audienta cu interpretarea live a pieselor Venus si Do What U Want. Cum altfel nu se putea, ambele recitaluri live aveau sa fie insotite atat de coregrafii . continuă pe Devorator Monden

HOT HOT HOT! Lady Gaga ne arata aproape tot! Artista a pozat nud de dragul artei pentru Jeff Koons! FOTO +18!

Gaga face ce face si ne socheaza mereu! Odata cu lansarea unui nou material nu numai ca ne putem bucura de muzica noua din partea sa, ci si cu sedintele foto incendiare ale artistei sau cu costumele excentrice de pe scena sau din viata sa de zi cu zi. Ultima isprava din partea lui Lady .

Lady Gaga si-a programat un concert pentru anul 2015 in spatiu!

Da, ati citit bine! Dupa ce a cucerit Pamantul si pe toti locuitorii acestuia, excentrica artista are de gand sa exploreze noi frontiere. Astfel Lady Gaga va deveni prima cantareata pop care va canta in spatiul cosmic. Conform Us Weekly, artista se va imbarca intr-o nava spatiala marca Virgin Galactic si va interpreta o singura .

Lady Gaga dezvaluire socanta despre perioada cand a fost accidentata

Inca o dezvaluire socanta marca Lady Gaga. Cantareata a recunoscut ca a devenit dependenta.

Lady Gaga marturiseste ca a fumat 15 tigari cu marijuana pe zi dupa operatia la sold

Lady Gaga a dezvaluit intr-un interviu recent ca a fumat 15 tigari cu marijuana pe zi, pentru a suporta mai usor durerile puternice pe care le-a avut dupa operatia la soldul drept. Fumam 15 tigari cu.

Lady Gaga, remediu impotriva durerilor de sold: 15 tigari cu marijuana pe zi

Intr-un interviu acordat publicatiei britanice Attitude Magazine, cantareata americana Lady Gaga a dezvaluit ca a fumat 15 tigari cu marijuana pe zi pentru a putea suporta durerile puternice din zona soldului drept, din cauza carora a fost operata la inceputul acestui an.

Lady Gaga ar putea deveni primul artist care canta in spatiu, urmand sa sustina un recital pe o nava spatiala

Lady Gaga ar urma sa se imbarce in 2015 pe o nava spatiala a companiei Virgin Galatic pentru a sustine un recital, avand posibilitatea de a deveni astfel primul artist care canta in spatiu. Recitalul.

Lady Gaga, prima artista care va canta in spatiu?

Cantareata americana Lady Gaga ar putea deveni primulartistcare va canta in spatiu, ea urmand sa se imbarce in 2015 pe o nava spatiala a companiei Virgin Galactic, unde va sustine un recital in cadrul festivalului Zero G Colony, potrivit accesshollywood. com.

A Great Big World si Christina Aguilera au interpretat live in premiera piesa Say Something la The Voice US!

Dupa ce a electrizat audienta cu recitalul sustinut alaturi de Flo Rida pentru noul single al rapperului, How I Feel, talentata Christina Aguilera le-a mai oferit fanilor sai si publicului de la The Voice US inca un recital de exceptie. De aceasta data artista i-a adus pe scena pe membrii formatiei A Great Big World .

Flo Rida a interpretat live in premiera single-ul How I Feel la The Voice US!

How I Feel este cel de-al treilea single extras de pe viitorul album al lui Flo Rida, intitulat The Perfect 10, care este asteptat sa se lanseze la sfarsitul acestui an. Noul single al rapperului american a avut parte pe patru noiembrie de prima sa interpretare live si anume in cadrul show-ului The Voice US.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )