Libnet.ro
UNICEF

19:00

Flo Rida a interpretat live in premiera single-ul How I Feel la The Voice US!

Devorator Monden Devorator Monden,
Flo Rida a interpretat live in premiera single-ul How I Feel la The Voice US!

How I Feel este cel de-al treilea single extras de pe viitorul album al lui Flo Rida, intitulat The Perfect 10, care este asteptat sa se lanseze la sfarsitul acestui an. Noul single al rapperului american a avut parte pe patru noiembrie de prima sa interpretare live si anume in cadrul show-ului The Voice US. continuă pe Devorator Monden

A Great Big World si Christina Aguilera au interpretat live in premiera piesa Say Something la The Voice US!

Dupa ce a electrizat audienta cu recitalul sustinut alaturi de Flo Rida pentru noul single al rapperului, How I Feel, talentata Christina Aguilera le-a mai oferit fanilor sai si publicului de la The Voice US inca un recital de exceptie. De aceasta data artista i-a adus pe scena pe membrii formatiei A Great Big World .

New artist: Say Lou Lou isi fac intrarea cu single-ul de debut oficial Better In The Dark + noua piesa Beloved!

Say Lou Lou este un duo alcatuit din surorile gemene suedezo-australiene Miranda si Elektra Kilbey. La inceputul acestui an fetele au lansat doua prime piese, intitulate Julian si Maybe You, iar de curand au semnat cu casa de discuri Columbia Records prin intermediul careia isi vor lansa albumul de debut in 2014. Single-ul de debut .

New artist: Third D3gree vor sa dea lovitura cu single-ul de debut Different Kind Of Love!

Third D3gree este un trio australian alcatuit din membrii Vanessa Kelebek Skrypczak, Jacinta Gulisano si Jordan Rodrigues. Toti trei si-au incercat norocul individual in auditiile celui de-al cincilea sezon X Factor Australia, ajungand insa in final sa fie pusi impreuna si sa formeze un grup. Third D3gree au terminat pe locul patru in cadrul show-ului .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )