Libnet.ro
UNICEF

07:45

Lady Gaga, super show la iTunes Festival 2013! Vezi aici prestatia live a artistei!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga, super show la iTunes Festival 2013! Vezi aici prestatia live a artistei!

Costume excentrice, jocuri de lumini, coregrafii complexe si piese interpretate live in premiera. Asa s-a prezentat Lady Gaga pe scena celebrului festival din Londra, editia din 2013 a acestuia debutand ieri, 1 septembrie. Show-ul artistei a fost deschis cu piesa Aura care acum este online in varianta full. Recitalul a continuat cu piesele MANiCURE si . continuă pe Devorator Monden

Beyonce a innebunit audienta de la Made in America Festival 2013! Vezi aici show-ul artistei!

Evenimentul la care a luat parte talentata cantareata a avut loc pe 31 august, iar Beyonce a avut ultimul recital din cadrul primei zile a festivalului. Show-ul artistei a durat 90 de minute pe parcursul caruia a interpretat cele mai cunoscute hituri ale sale. Bine ati venit la Made in America. Aratati-mi cat de galagiosi .

VIDEO! Gaga, la un pas sa fie luata pe sus de fani la Londra!

Lady Gaga isi promoveaza intens noul sau album in aceste zile, la Londra, acolo unde obisnuieste sa faca bai de multime in fiecare zi. Gaga se pregateste sa le ofere fanilor un show de exceptie, de aproape o ora, pe iTunes Festival, pe 1 septembrie. Cu acest prilej, Gaga isi va lansa cea mai noua piesa de pe albumul ARTPOP. Continue reading .

VIDEO! Lady Gaga, o ora de muzica LIVE la Londra! A cantat, in premiera, piese de pe ARTPOP!

Mult-asteptata prestatie LIVE a lui Lady Gaga de la iTunes Festival de la Londra nu a dezamagit. Lady Gaga a oferit fanilor prezenti la Roundhouse Theatre un show de o ora pe care nu-l vor uita prea curand. Gaga a schimbat zeci de costume si a cantat, in premiera, noi piese de pe albumul ARTPOP. Continue reading .

Lady Gaga ne ofera un teaser al unei noi piese, MANiCURE, in cadrul repetitiilor pentru iTunes Festival!

Dupa ce ne-a incantat acum putin timp cu un teaser al piesei Swine, tot din cadrul repetitiilor pentru show-ul sau de la iTunes Festival 2013, Lady Gaga a mai postat online inca un teaser de aceasta data repetand alaturi de band-ul sau o noua piesa, MANiCURE, care va fi inclusa pe albumul ARTPOP. Imbracata sexy, .

Lady Gaga a dezvaluit un scurt fragment dintr-o noua piesa, Sex Dreams, la repetitiile pentru iTunes Festival!

Doar o zi o mai desparte pe excentrica artista de momentul mult asteptat atat de ea, cat si de fanii sai. Aparitia sa pe scena iTunes Festival 2013 este primul eveniment muzical important din luna februarie incoace pentru cantareata, dupa multele luni de recuperare din cauza operatiei suferite la sold. Acum cateva zile Lady Gaga .

Lady Gaga teaser pentru piesa Swine la repetitiile pentru iTunes Festival (video)

Emotii peste emotii pentru excentrica artista care se pare ca este nerabdatoarea sa urce din nou pe scena. Show-ul sau din cadrul galei MTV VMA 2013 a fost primul sustinut din luna februarie incoace, artista fiind nevoita sa ia o pauza de cateva luni din cauza operatiei suferite la sold la inceputul acestui an. Participarea .

Lady Gaga: Abia astept sa urc pe scena festivalului iTunes!

Excentrica artista va reveni in plina forma dupa multe luni de pauza pe scena celebrului festival care va avea loc pe 1 septembrie in Londra. Singura aparitie live a artistei din februarie de la operatia la sold pana in prezent a fost pe scena MTV VMA 2013 unde a interpretat in premiera single-ul Applause. Lady .

iTunes Festival 30 de zile de concerte gratuite

Se fac deja sapte ani de cand, in luna septembrie, cei de la Apple organizeaza o serie impresionanta de concerte cu numele de iTunes Festival. Prin intermediul unei aplicatii de iOS, de pe iPhone, iPad, iPod Touch si Apple TV, in aceasta perioada puteti vedea concerte live la calitate HD cu o gama foarte variata de artisti in fiecare zi a lunii septembrie. Daca nu sunteti posesor de iDevice-uri, aceeasi experienta o puteti retrai prin intermediul aplicatiei iTunes, pe care [].

Valentina Nafornita, soprana Lady GaGa

Valentina Nafornita, una dintre cele mai apreciate soprane ale lumii, a imbracat o tinuta care cu siguranta i-ar face cu ochiul pana si excentricei Lady GaGa, pe scena Festivalului International de la Edinburgh.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )