Libnet.ro
UNICEF

17:15

Lady Gaga teaser pentru piesa Swine la repetitiile pentru iTunes Festival (video)

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga teaser pentru piesa Swine la repetitiile pentru iTunes Festival (video)

Emotii peste emotii pentru excentrica artista care se pare ca este nerabdatoarea sa urce din nou pe scena. Show-ul sau din cadrul galei MTV VMA 2013 a fost primul sustinut din luna februarie incoace, artista fiind nevoita sa ia o pauza de cateva luni din cauza operatiei suferite la sold la inceputul acestui an. Participarea . continuă pe Devorator Monden

Lady Gaga a confirmat o noua piesa de pe viitorul sau album Gypsy!

Excentrica artista a inceput sa dezvaluie din ce in ce mai multe detalii despre albumul ARTPOP, care va fi lansat pe 11 noiembrie. Acum putin timp, in cadrul unui interviu de la un post de radio din Franta, Lady Gaga a declarat ca pe viitorul material va avea un track intitulat Gypsy. Si de catre .

Lady Gaga ne ofera un teaser al unei noi piese, MANiCURE, in cadrul repetitiilor pentru iTunes Festival!

Dupa ce ne-a incantat acum putin timp cu un teaser al piesei Swine, tot din cadrul repetitiilor pentru show-ul sau de la iTunes Festival 2013, Lady Gaga a mai postat online inca un teaser de aceasta data repetand alaturi de band-ul sau o noua piesa, MANiCURE, care va fi inclusa pe albumul ARTPOP. Imbracata sexy, .

TLC colaboreaza cu Lady Gaga si Ne-Yo pentru noul album!

Tionne T-Boz Watkins si Rozonda Chilli Thomas au anuntat pe covorul rosu de la gala MTV VMA 2013 ca vor lansa un nou album anul acesta in octombrie, materialul reprezentand un omagiu adus lui Lisa Left Eye Lopes, a treia membra TLC care a murit in aprilie 2002 intr-un accident de masina. Suntem in studio .

Succesul a schimbat-o complet! Lady Gaga i-a intors spatele omului care a facut-o celebra!

Lady Gaga este astazi una dintre cele mai iubite artiste din intreaga lume, iar acest lucru i se datoreaza intr-o oarecare masura lui Bob Leone, omul care i-a stat alaturi atunci cand abia facea primii pasi timizi in muzica. Astazi, mentorul Mamei Monstru traieste intr-o saracie lucie si spune ca a fost uitat de Gaga imediat ce a ajutat-o sa-si transpuna in realitate visul de a deveni superstar. Continue reading .

Valentina Nafornita, soprana Lady GaGa

Valentina Nafornita, una dintre cele mai apreciate soprane ale lumii, a imbracat o tinuta care cu siguranta i-ar face cu ochiul pana si excentricei Lady GaGa, pe scena Festivalului International de la Edinburgh.

Justin Bieber si Miley Cyrus colaboreaza pentru piesa Twerk!

Dupa ce a experimentat miscarile de dans specifice twerk-ului in cadrul galei MTV VMA 2013, iata ca Miley Cyrus isi trece pe lista si o piesa cu acest titlu, mai exact o colaborare cu Justin Bieber. Piesa Twerk trebuia sa apara initial pe albumul de debut al rapperului Lil Twist, intitulat Bad Decisions. Miley si .

Sevyn Streeter il coopteaza pe Chris Brown in duet pentru piesa It Wont Stop!

Tanara artista a inregistrat initial aceasta piesa singura insa a dorit sa introduca un element fresh. Astfel It Wont Stop beneficiaza de o noua varianta, devenind un duet cu Chris Brown. Acesta este cel de-al doilea single lansat de catre Sevyn Streeter, dupa piesa I Like It din 2012. Cel mai probabil atat I Like .

Chris Brown ii da o mana de ajutor lui Lil Twist pentru piesa I Dont Care!

Tanarul Lil Twist apeleaza din nou la ajutorul lui Chris Brown pentru realizarea unei noi piese, I Dont Care, in care Breezy apare ca featured artist. Cei doi au mai colaborat in trecut pentru piesa Flowerz, avandu-l insa alaturi si pe Lil Wayne. I Dont Care este cea mai noua piesa semnata Lil Twist care, .

FOTO Holograf a filmat un nou clip pentru piesa Roua diminetii.

Formatia Holograf a filmat ieri un nou videoclip pentru Roua diminetii, cel de-al patrulea single extras de pe albumul euro156;Love Affair. Noul clip va avea premiera luna viitoare, pe 19 septembrie. Regia noului clipului a fost semnata de George Petrosel, fiul lui Edi Petrossl, bateristul celebrei formatii, aceasta fiind prima astfel de colaborare intre George si Holograf. Noi am mai colaborat cu George la diverse sedinte foto sau mici alte filmari, dar niciodata pana acum pentru un clip si .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )