Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cantareata Goo Hara, in varsta de 28 de ani, a fost gasita moarta

Adevărul Adevărul,
Cantareata Goo Hara, in varsta de 28 de ani, a fost gasita moarta

Cantareata sud-coreeana Goo Hara a fost gasita moarta, duminica, in apartamentul ei din Seul, iar anchetatorii au in vedere ipoteza sinuciderii. continuă pe Adevărul

A MURIT HARA! Celebra VEDETA, gasita MOARTA iN CASA! VESTEA TRISTA a zilei!

Doliu in lumea muzicii! INCENDIAR! CRISTI BORCEA S-A DAT DE GOL! VALENTINA PELINEL iN LACRIMI! A AFLAT CE A FACUT AFACERISTUL iN BAIE GALERIE FOTO) Cantareata Goo-Hara a fost gasita moarta in propria.

O romanca in varsta de 30 de ani a fost ucisa in Italia de un om de afaceri cu care avea o relatie

Ana Maria Lacramioara Di Piazza, o romanca in varsta de 30 de ani care locuia din copilarie in Italia, a fost ucisa de un om de afaceri sicilian, informeaza site-ul cotidianului italian Corriere della Sera, scrie Mediafax.

Tragediein lumea muzicii! O indragita cantareata a fost gasita moarta in casa la 28 de ani

Goo Hara, cantareata sud-coreeana de K-pop, a fost gasita decedata in casa ei din Seul. Avea doar 28 de ani. Artista facea parte din grupul de fete Kara. Politia a anuntat ca incearca sa.

O cantareata celebra a fost gasita moarta in aceasta seara

Cantareata sud-coreeana Goo Hara a fost gasita moarta, duminica, in apartamentul ei din Seul, iar anchetatorii au in vedere ipoteza sinuciderii. Potrivit agentiei de presa sud-coreana Yonhap, Politia a.

Fata de 13 ani, disparuta dintr-un centru de primire in regim de urgenta, a fost gasita pe strada in Caracal. A ajuns aici cu o masina de ocazie

Florentina Zamfir a fost gasita pe strada, in Caracal, localitatea sa de domiciliu. Fata le-a spus politistilor ca a plecat din Slatina cu o masina de ocazie, ajungand in Caracal si innoptand la o prietena.

Descoperire socanta in Vrancea, in ziua alegerilor prezidentiale. A fost gasita fara suflare chiar de soacra sa

Politistii vranceni fac cercetari dupa ce o tanara de 25 de ani, din comuna Vidra, a fost gasita decedata, duminica dimineata, in locuinta pe care aceasta o impartea cu viitoarea soacra, a informat In.

VIDEO Vulpea din Bucuresti a fost gasita de Fundatia Luanei. Animalul a fost vaccinat antirabic

Vulpea filmata de duminica seara in zona bulevardului Ion Mihalache a fost gasita. Dupa doua zile, angajati de laFundatia Visul Luaneiau reusit sa o prinda si au vaccinat-o antirabic.

A fost gasita moarta in casa, intr-un mod oribil. in locuinta erau peste140

O femeie din Indiana SUA a fost gasita moarta cu un piton in jurul gitului, intr-o casa cu 140 de serpi. Conform autoritatiilor casa apartinea unui vecin iar femeia avea si ea 20 de serpi care locuiau.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )