Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Vulpea din Bucuresti a fost gasita de Fundatia Luanei. Animalul a fost vaccinat antirabic

Adevărul Adevărul,
VIDEO Vulpea din Bucuresti a fost gasita de Fundatia Luanei. Animalul a fost vaccinat antirabic

Vulpea filmata de duminica seara in zona bulevardului Ion Mihalache a fost gasita. Dupa doua zile, angajati de laFundatia Visul Luaneiau reusit sa o prinda si au vaccinat-o antirabic. continuă pe Adevărul

A fost gasita moarta in casa, intr-un mod oribil. in locuinta erau peste140

O femeie din Indiana SUA a fost gasita moarta cu un piton in jurul gitului, intr-o casa cu 140 de serpi. Conform autoritatiilor casa apartinea unui vecin iar femeia avea si ea 20 de serpi care locuiau.

Iubita lui a fost gasita spanzurata in casa. Sase zile mai tarziu, Adam s-a aruncat in fata trenului. Acum, povestea lor de dragoste le da fiori cunoscutilor

O poveste de dragoste care s-a sfarsit tragic face inconjurul lumii. Adam Howarth, in varsta de 29 de ani, s-a aruncat in fata trenului la cateva zile dupa ce iubita lui a fost gasita spanzurata in ca.

Universitatea din Bucuresti are un nou presedinte al Senatului Claudiu Buglea a castigat in fata rectorului Mircea Dumitru UPDATE

Universitatea din Bucuresti are de miercuri un nou presedinte al Senatului in persoana lui Claudiu Buglea, prodecan si conferentiar la Facultatea de Drept. Buglea a castigat in fata rectorului Mircea Dumitru, care a candidat pentru postul de presedinte al Senatului Universitatii. Pana acum, functia de presedinte al Senatului a fost detinuta de Marian Preda, care in prezent candideaza pentru pozitia de rector.

Harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti. Unde poti vota in turul 2 la Alegerile Prezidentiale 2019

Alegerile prezidentiale, turul 2, de duminica, 24 noiembrie se apropie cu pasi repezi, asadar va prezintam harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti, unde sunteti asteptati pentru a pune stampila pe unul din cei doi candidati care v-a convins ca merita sa ocupe fotoliul de sef al statului. in randurile urmatoare veti gasi lista .

Mircea Dumitru a pierdut cursa pentru sefia Senatului Universitatii din Bucuresti, in fata prodecanului Facultatii de Drept, Paul Buglea

Mircea Dumitru,actualul rector al Universitatii din Bucuresti, a pierdut cursa pentru sefia Senatului Universitatii din Bucuresti, in fata lui Claudiu Paul Buglea, prodecanulFacultatii de.

Ar fi putut rezolva problema traficului din Bucuresti: de ce nu poate fi dat in folosinta podul de 100 de milioane

Daca mai aveai vreun dubiu legat de modul aberant in care se efectueaza lucrarile de constructie din Bucuresti si din tara, este suficient sa te uiti la un pod de 100 de milioane de lei care este aproape gata, dar nu va fi dat in folosinta. La capitolul doar romanii se pot lauda cu o .

Cati bani cheltuie Firea pentru Targul de Craciun din Bucuresti

Targul de Craciun din Bucuresti va fi organizat si anul acesta in Piata Constitutiei. Ce e diferit insa fata de ultimii ani? Bugetul pe care-l acorda Primaria Capitalei condusa de.

Barbat de 33 de ani, arestat pentru exhibitionism. Victime, mai multe ELEVE din Bucuresti: Le aborda in apropierea scolilor

Un barbat de 33 de ania fost arestat preventiv in Capitala, fiind acuzat de exhibitionism. Acesta este acuzat de infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri, dupa ce si-ar fi expus organul.

VIDEO Primarul din Bals, filmat in timp ce loveste un tanar pe strada, pentru ca acesta ii reprosa ca nu a facut nimic: Eu am facut, tu stai toata ziua intr-un bar si tragi pe nas. Hai, mars! Politia a deschis un dosar penal

Primarul liberal din Bals, Madalin Teodosescu, a fost filmat cum loveste si insulta un tanar din oras, dupa ce acesta i-a reprosat ca nu a facut nimic pentru oras. Pe filmare se poate auzi cum edilul ii zice tanarului hai, mars, inainte sa ii spuna ca el sta toata ziua in bar si trage pe nas. Politia a anuntat ca a deschis un dosar penal.

Mega Image introduce case self-scan, iar pana la finalul anului vor fi in 10 supermarketuri din Bucuresti

Retailerul olandezo-belgian Ahold Delhaize, operatorul lantului de supermarketuri Mega Image din Romania, a inceput instalarea caselor de marcat self-scan, la care clientii isi pot scana si plati singuri produsele achizitionate, in mai multe magazine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )