Libnet.ro
UNICEF

20:45

Stefan Banica canta pentru prima oara in cadrul show-ului X Factor

Adevărul Adevărul,
Stefan Banica canta pentru prima oara in cadrul show-ului X Factor

Noua editie X Factor, difuzata la Antena 1, de la 20. 30, reuseste sa surprinda telespectatorii printr-un moment inedit. Pe langa povestile emotionante si muzica de calitate, rock-starul Stefan Banica a decis sa urce pe scena alaturi de unul dintre concurentii show-ului din aceasta seara. continuă pe Adevărul

Rusia asista pasiva la alegerile din Ucraina, pentru prima oara de la declararea independentei

Rusia asista, pasiva, la alegerea, duminica, a unui nou Parlament al Ucrainei, constienta ca, pentru prima oara de la independenta tarii, in 1991, influenta sa s-a diminuat considerabil, in conditiile in care conflictul din est a intors ochii ucrainenilor spre Vest, scrie AFP. Este marele paradox al strategiei presedintelui Vladimir Putin in Ucraina: incercand sa stopeze influenta occidentalilor, seful statului rus, prin anexarea Crimeei si sustinerea separatistilor din regiunile Lugansk si Donetsk, a impins Kievul in bratele Vestului.

Rusia asista pasiv la alegerile din Ucraina, pentru prima oara de la declararea independentei

Rusia asista, pasiv, la alegerea, duminica, a unui nou Parlament al Ucrainei, constienta ca, pentru prima oara de la independenta tarii, in 1991, influenta sa s-a diminuat considerabil, in conditiile in care conflictul din est a intors ochii ucrainenilor spre Vest, scrie AFP.

Novak Djokovici a devenit tata pentru prima oara (FOTO)

Tenismanul sarb Novak Djokovici, liderul clasamentului ATP, a devenit tata pentru prima data, informeaza Mediafax. Djokovici a anuntat nasterea primului sau fiu, miercuri, printr-o postare pe o retea de.

Dupa 15 ani de negocieri, Orchestra Filarmonicii din Berlin vine pentru prima oara in Romania

Aproximativ 2. 500 de artisti straini si 500 de artisti romani vin la editia din 2015 a Festivalului George Enescu, cel mai mare eveniment cultural international organizat de Romania si cel mai puternic.

Ashley Williams, vedeta din serialul How I Met Your Mother, pentru prima data mamica

Bucurie pentru Ashley Williams. Vedeta din serialul How I Met Your Mother a devenit mamica pentru prima data, dupa ce a adus pe lume un baietel, Gus Williams Dodson, duminica, 19 octombrie.

FNGCIMM: Plafonul suplimentar pentru Prima Casa asigura fonduri pentru inca 5.000 de credite

Plafonul pentru Prima Casa va fi suplimentat pentru 5. 000 de potentiali beneficiari pana la sfarsitul anului, potrivit Fondului National pentru Garantarea Creditelor pentru IMM-uri.

Plafonul suplimentar pentru Prima Casa permite acordarea a inca 5.000 de credite

Plafonul suplimentar pentru Prima Casa permite acordarea a inca 5. 000 de credite in acest an, arata Fondul National pentru Garantarea Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM). De la inceputul programului au fost acordate 126. 200 de garantii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )