Libnet.ro
UNICEF

11:45

Rusia asista pasiva la alegerile din Ucraina, pentru prima oara de la declararea independentei

Hotnews Hotnews,
 Rusia asista pasiva la alegerile din Ucraina, pentru prima oara de la declararea independentei

Rusia asista, pasiva, la alegerea, duminica, a unui nou Parlament al Ucrainei, constienta ca, pentru prima oara de la independenta tarii, in 1991, influenta sa s-a diminuat considerabil, in conditiile in care conflictul din est a intors ochii ucrainenilor spre Vest, scrie AFP. Este marele paradox al strategiei presedintelui Vladimir Putin in Ucraina: incercand sa stopeze influenta occidentalilor, seful statului rus, prin anexarea Crimeei si sustinerea separatistilor din regiunile Lugansk si Donetsk, a impins Kievul in bratele Vestului. continuă pe Hotnews

Rusia asista pasiv la alegerile din Ucraina, pentru prima oara de la declararea independentei

Rusia asista, pasiv, la alegerea, duminica, a unui nou Parlament al Ucrainei, constienta ca, pentru prima oara de la independenta tarii, in 1991, influenta sa s-a diminuat considerabil, in conditiile in care conflictul din est a intors ochii ucrainenilor spre Vest, scrie AFP.

Rusia va recunoaste alegerile din Ucraina

Alegerile legislative de duminica din Ucraina vor fi recunoscute de catre Rusia pentru a sustine stabilitatea si dezvoltarea acestei tari, a declarat seful administratiei prezidentiale ruse, Serghei Ivanov.

Rusia interzice importul de produse vegetale care provin din Ucraina

Agentia sanitara din Rusia a decretat marti o interdictie asupra importurilor de produse vegetale care provin din Ucraina, pentru a evita o eventuala eludare a embargoului impus de Moscova in august pe produsele alimentare europene, via tranzitului prin aceasta tara, transmite AFP.

Rusia interzice fructele si legumele din Ucraina

Importurile de fructe si legume din Ucraina au fost interzie in Rusia incepand de miercuri. in plus, autoritatile de la Moscova au interzis si tranzitul acestor produse pe teritoriul rusesc sub pretextul provenientei incerte.

Iateniuk: Rusia poate interveni in alegerile de duminica din Ucraina. Actele teroriste trebuie prevenite

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a avertizat ieri de posibilele incercari ale Rusiei de a impiedica alegerile parlamentare de duminica, din Ucraina. El a comandat o mobilizare de securitate completa pentru a preveni actele teroriste, anunta EurActiv.

Vladimir Putin: Rusia l-a ajutat pe Viktor Ianukovici sa fuga din Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat vineri ca Rusia l-a ajutat pe fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici sa fuga din ucraina in luna februarie, dupa ce a fost inlaturat de la putere in contextul.

Mesajele Rusiei i Statelor Unite referitoare la alegerile legislative din Ucraina

Departamentul american de Stat si administratia prezidentiala de la Kremlin si-au exprimat joi sustinerea pentru alegerile legislative din Ucraina care urmeaza sa aiba loc duminica. Americanii au cerut iesirea la vot a cetatenilor din tara este.

Mesajele Rusiei si Statelor Unite referitoare la alegerile legislative din Ucraina

Departamentul american de Stat si administratia prezidentiala de la Kremlin si-au exprimat joi sustinerea pentru alegerile legislative din Ucraina care urmeaza sa aiba loc duminica. Americanii au cerut iesirea la vot a cetatenilor din tara este Europeana, in timp ce Moscova a asigurat ca va recunoaste scrutinul.

Moscova spune ca alegerile din Donetk si Lugansk ar putea stabiliza situatia in Ucraina

Alegerile din republicile autoproclamate Donetk si Lugansk ar putea duce la stabilizarea situatiei in Ucraina, a spus seful administratiei de la Moscova, Serghei Ivanov.

Rusia interzice importurile de fructe si legume din Ucraina

Autoritatile ruse au decis sa interzica incepand de miercuri importurile de fructe si legume din Ucraina, precum si tranzitul lor pe teritoriul Rusiei, relateaza agentia RIA Novosti, in pagina electronica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )