Libnet.ro
UNICEF

01:05

Azealia Banks ne prezinta o noua piesa Count Contessa!

Devorator Monden Devorator Monden,
Azealia Banks ne prezinta o noua piesa Count Contessa!

Daca va ganditi ca piesa recent dezvaluita de rapperita americana faca parte de pe albumul sau de debut, Broke With Expensive Taste, ei bine, va inselati! Desi nici macar nu a anuntat data exacta de lansare a materialului de debut, Azealia ne ofera, prin intermediul piesei Count Contessa, o prima portie din cel de-al doilea . continuă pe Devorator Monden

Azealia Banks ne prezinta un teaser al clipului piesei ATM Jam!

Rapperita americana isi va incanta fanii in curand cu videoclipul celui mai nou single al sau, ATM Jam, care reprezinta o colaborare cu celebrul Pharell Williams. Pana atunci insa Azealia Banks ne incanta cu cateva imagini din cadrul clipului pe care care artista le-a postat pe contul sau de Instagram. In cadrul scurtului teaser se .

Nelly si T.I. fac echipa pentru o noua piesa Rick James!

In mai putin de doua saptamani, mai exact pe 30 septembrie, Nelly isi va lansa cel de-al saptelea album din cariera, intitulat M. , insa pana atunci artistul ne prezinta un nou track de pe material, Rick James, in colaborare cu rapperul T. Piesa, care un sound ritmat si numai bun pentru dans, a fost produsa .

Drake a cantat in premiera o noua piesa, Too Much, in cadrul show-ului lui Jimmy Fallon!

Rapperul canadian isi va lansa in aproximativ o saptamana cel de-al treilea album din cariera, intitulat Nothing Was The Same. Dupa ce zilele trecute ne-a incantat cu un nou track de pe material, Wu-Tang Forever, Drake ne prezinta acum o noua piesa, Too Much. Track-ul a fost interpretat live in premiera pe 13 septembrie in .

Fresh! R. Kelly a dezvaluit o noua piesa Genius!

Rapperul american, care isi va lansa pe 11 noiembrie albumul Black Panties, ne incanta cu un nou track de pe material, intitulat Genius, o frumoasa balada care se potriveste perfect cu timbrul vocal al lui R. Kelly. Genius contine versuri indraznete. Were both so freakin hot/ We dont wanna freakin stop/ Got each other like .

The Killers ne incanta cu o noua piesa Shot At A Night!

Rockerii americani revin in atentia publicului cu un nou single, intitulat Shot At A Night, care face parte de pe prima compilatie greatest hits a formatiei, Direct Hits: 2003-2013, care va fi lansata pe 11 noiembrie. Tracklistul oficial al noului material, care a fost dezvaluit acum putin timp, contine, pe langa hiturile lansate de formatie .

HOT! Lora isi spune of-ul intr-o noua piesa live Nu am cu ce

Lora le-a facut o surpriza fanilor ei si a postat online varianta live a unei noi piese numita Nu am cu ce. Un reggae live act despre ambitia de a canta mai presus de orice sacrificiu si efort, despre puterea de a lupta pentru visele tale. Melodia este rezultatul unei nopti lungi si nebune in .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )