Libnet.ro
UNICEF

16:15

Fresh! AnK Neacsu lanseaza o noua piesa Iti pare rau!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! AnK Neacsu lanseaza o noua piesa Iti pare rau!

Dupa succesul inregistrat in aceasta vara de Taste, AnK Neacsu in colaborare cu Dj MaGnUm Dj Lion, lanseaza alaturi de casa de discuri Voices Media noul lor single Iti pare rau. Se numeste iti pare rau si e foarte frumoasa, mai ales ca nu am mai cantat in limba romana de pe vremea ASIA, . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Demi Lovato revine cu o noua piesa Let It Go!

Noua piesa a cantaretei americane nu figureaza pe tracklistul ultimului material discografic al sau, Demi, ci reprezinta tema principala a filmului animat Frozen, produs de Walt Disney Animation Studios si Walt Disney Pictures, care va fi lansat pe 27 noiembrie in cinematografe. Noul film este o combinatie intre drama, comedie, musical si fantastic. Inregistrata initial .

Fresh! Kelly Clarkson prezinta o noua piesa de pe albumul de Craciun Underneath The Tree!

Scris si produs in colaborare cu Greg Kurstin, trackul Underneath The Tree reprezinta cel de-al doilea single promotional extras de pe albumul cu piese de Craciun pe care Kelly Clarkson il va lansa pe 29 octombrie, acesta fiind intitulat Wrapped In Red. Noul single este unul dintre putinele compozitii originale de pe albumul Wrapped In .

Fresh! Mary J. Blige ne incanta cu o noua piesa de pe albumul de Craciun The First Noel feat. The Clark Sisters!

Clasicul hit de Craciun, care este estimat ca ar fi fost lansat in varianta originala in sec. 18, beneficiaza acum de un nou cover, de aceasta data in interpretarea lui Mary J. Blige, artista avand ca featured artist grupul The Clark Sisters. The First Noel in versiunea lui Mary J. Blige se pare ca a .

HOT! Smiley lanseaza un nou album si o noua piesa, Acasa! Asculta aici un minut din noul single!

Unul dintre cei mai indragiti artisti si producatori muzicali din Romania, care a crescut intr-un an, cat altii in 10, mai ceva precum croitorasul cel viteaz Smiley se pregateste de lansarea unui nou material discografic. Intitulat sugestiv Acasa, noul album Smiley include cele mai recente single-uri, Criminal si Dincolo de cuvinte si cel putin .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )