Libnet.ro
UNICEF

15:30

HOT! Smiley lanseaza un nou album si o noua piesa, Acasa! Asculta aici un minut din noul single!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Smiley lanseaza un nou album si o noua piesa, Acasa! Asculta aici un minut din noul single!

Unul dintre cei mai indragiti artisti si producatori muzicali din Romania, care a crescut intr-un an, cat altii in 10, mai ceva precum croitorasul cel viteaz Smiley se pregateste de lansarea unui nou material discografic. Intitulat sugestiv Acasa, noul album Smiley include cele mai recente single-uri, Criminal si Dincolo de cuvinte si cel putin . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Celine Dion prezinta o noua piesa Somebody Loves Somebody!

Un nou track de pe viitorul album al celebrei cantarete a fost dezvaluit in urma cu putin timp, acesta intitulandu-se Somebody Loves Somebody. Nu se stie inca daca aceasta piesa va fi lansata ca single oficial. Noua piesa a fost compusa de Johan Fransson, Tim Larsson, Tobias Lundgren si Audra Mae, trackul avand premiera pe .

HOT! Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu o noua piesa Hold Tight! Vezi aici coperta single-ului!

Asa cum ne-am obisnuit in ultimele doua saptamani, zilele de luni ne fac cunostinta cu noi piese marca Justin Bieber, pe 21 octombrie urmand sa ne delectam cu Hold Tight. Confirmata ca cel de-al treilea single promotional, piesa beneficiaza de o coperta la fel de simpla ca a predecesoarelor sale, avand in mijloc un simbol.

O noua piesa a Ke$hei, intitulata First Love, a scapat pe internet!

Seria demo-urilor inregistrate de Ke$ha nefacute publice si scapate pe internet continua, de aceasta data cu piesa First Love, in cadrul careia artista isi arata o latura mai sensibila. I was so young, I didnt think twice//I fell so hard, took no ones advice/ I didnt think it ever could end, sunt cateva dintre versurile .

Fresh! Kelly Clarkson prezinta o noua piesa de pe albumul de Craciun Underneath The Tree!

Scris si produs in colaborare cu Greg Kurstin, trackul Underneath The Tree reprezinta cel de-al doilea single promotional extras de pe albumul cu piese de Craciun pe care Kelly Clarkson il va lansa pe 29 octombrie, acesta fiind intitulat Wrapped In Red. Noul single este unul dintre putinele compozitii originale de pe albumul Wrapped In .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )