Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emisiunea Telescoala, difuzata pentru romanii din Serbia

Adevărul Adevărul,
Emisiunea Telescoala, difuzata pentru romanii din Serbia

Proiectul Telescoala, emisiune produsa integral de Televiziunea Romana, in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii, va fi preluat si difuzat de posturile de radio si de televiziune RTV Voivodina 2, RTV OK, RTV Pancevo si TV Banat. continuă pe Adevărul

Marcel Vela, mesaj pentru romanii din diaspora: Faceti sarbatorile acolo. Aici vom fi nevoiti sa va bagam in carantina

Ministrul Vela a facut un apel catre cei din diaspora sa inteleaga situatia sisa nu se intoarca in Romania de Paste pentru ca vor fi nevoiti sa stea in carantina institutionalizata timp de 14 zile.

Emisiunea Telescoala, produsa de Televiziunea Romana, va fi transmisa si in Serbia

Telescoala, emisiunea produsa de Televiziunea Romana in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cerc.

AGENTIILE DE PRESA: Focare de COVID-19 in cateva clinici din Serbia

In cateva institutii medicale din Serbia au fost raportate in ultimele zile focare de COVID-19, fiind infectat inclusiv personal medical.

CORONAVIRUS |Marcel Velea, apel catre romanii din Diaspora: Ramaneti acasa, in tarile unde locuiti, si faceti acolo sarbatorile (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Velea, a facut, sambata, in cadrul unei conferinte de presa in care a prezentat Ordonanta Militara numarul 7, un apel catre toti romanii din Diaspora care.

CORONAVIRUS |Marcel Vela, apel catre romanii din Diaspora: Ramaneti acasa, in tarile unde locuiti, si faceti acolo sarbatorile (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut, sambata, in cadrul unei conferinte de presa in care a prezentat Ordonanta Militara numarul 7, un apel catre toti romanii din Diaspora care.

Iohannis, contagios pentru Marceii din Guvern

Se stia ca presedintele Klaus Iohannis este un exemplu de urmat pentru toti cei din PNL si de cei ca.

Semnal de alarma tras de Milos Raonic pentru sezonul din tenis

Toate competitiile din tenis sunt suspendate pana pe 12 iulie cel putin, insa jucatorul canadian Milos Raonic atrage atentia asupra aglomerarii calendarului in a doua parte din 2020.

Gestul emotionant al asistentelor de la Spitalul Victor Babes pentru medicii din prima linie

Medicii eroi de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti au gasit puterea de a le multumi intr-un mod inedit colegilor aflati in prima linie.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania in care sunt tratate cazurile de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )