Libnet.ro
UNICEF

05:00

CORONAVIRUS |Marcel Velea, apel catre romanii din Diaspora: Ramaneti acasa, in tarile unde locuiti, si faceti acolo sarbatorile (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Marcel Velea, apel catre romanii din Diaspora: Ramaneti acasa, in tarile unde locuiti, si faceti acolo sarbatorile (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Velea, a facut, sambata, in cadrul unei conferinte de presa in care a prezentat Ordonanta Militara numarul 7, un apel catre toti romanii din Diaspora care. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Marcel Vela, apel catre romanii din Diaspora: Ramaneti acasa, in tarile unde locuiti, si faceti acolo sarbatorile (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut, sambata, in cadrul unei conferinte de presa in care a prezentat Ordonanta Militara numarul 7, un apel catre toti romanii din Diaspora care.

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu.

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in cadrul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu se.

Marcel Vela, mesaj pentru romanii din diaspora: Faceti sarbatorile acolo. Aici vom fi nevoiti sa va bagam in carantina

Ministrul Vela a facut un apel catre cei din diaspora sa inteleaga situatia sisa nu se intoarca in Romania de Paste pentru ca vor fi nevoiti sa stea in carantina institutionalizata timp de 14 zile.

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel catre romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste. El a afirmat ca vizita romanilor din diaspora poate fi extrem de periculoasa pentru cei ce le sunt dragi.

Klaus Iohannis, catre romanii din diaspora: Nu veniti acasade sarbatori!

Presedintele Klaus Iohannis face apel la romanii din diaspora. Nu veniti acasade sarbatori!, a spus presedintele.

VIDEO Iohannis: Urmeaza saptamani foarte dificile, critice pentru sistemul sanitar Apel la romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri un nou apel catre romanii din strainatate sa nu vina acasa anul acesta de Paste, spunand ca de cateva zile Romania a intrat in cea mai grea etapa a crizei coronavirus, avand deja 116 morti. El a spus ca singura cale de a ne proteja este sa stam acasa si sa respectam ordonantele militare, facand si un apel la fortele de ordine sa asigure cu fermitate respectarea legilor.

Carmen Avram, apel catre medici: Iesiti in masa si denuntati!

Carmen Avram face un apel catre medici. Europarlamentarul PSD roaga cadrele medicale sa iasa sa vorbeasca despre toate neregulile din spitale.

Ministrul Economiei, apel catre antreprenorii din R. Moldova sa-si treaca vanzarile pe online

Ministrul Economiei si Infrastructurii, Sergiu Railean, face apel catre intreprinderile mici si mijlocii sa nu-si sisteze vanzarile din cauza restrictiilor de activitate, impuse de Situatia de Urgenta, dar sa le redirectioneze pe online si pe livrarea la domiciliu. in acelasi timp, Sergiu Railean indeamna companiile IT din R. Moldova sa ajute producatorii autohtoni cu platforme de comert electronic.

Bogdan Despescu anunta ca aproape 10 mii de romani s-au intors in Suceava din diaspora

Secretarul de stat in MAI Bogdan Despescu, a declarat marti ca aproape 10. 000 de romani din diaspora s-au intors in Suceava - unde a fost inrregistrat cel mai mare numar de decese si de cazuri de imbolnavire - de la inceputul pandemiei in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )