Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune melodii de ascultat la volan. Muzica influenteaza stilul de sofat

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune melodii de ascultat la volan. Muzica influenteaza stilul de sofat

Cele mai bune melodii de ascultat la volan. Muzica si sofatul sunt asemenea unui mariaj: merg impreuna la drum lung. Fie ca infruntati un blocaj in traficul aglomerat din oras, fie ca ca va aventurati intr-o escapada de cateva ore pe autostrada, adevarul. ro va propune o lista cu cele mai bune melodii de ascultat la volan. continuă pe Adevărul

Cele mai bune restaurante din Timisoara

Cunoscut ca un oras multicultural si multietnic, Timisoara se poate lauda si cu potentialul gastronomic pe care il are prin restaurantele care ofera o gama variata de bunatati din bucataria locala sau internationala. Adevarul va prezinta, in cele ce urmeaza, o lista cu cele mai bune restaurante din Timisoara.

Clasamentul TripAdvisor 2015: cele mai bune 25 de hoteluri din lume

Site-ul de calatorii TripAdvisor a anuntat rezultatele de anul acesta la categoria cele mai bune hoteluri din lume, top in care au fost incluse 25 de locatii, printre care unitati hoteliere din Ungaria, Turcia si Egipt.

Cele mai bune vinuri din Republica Moldova

Cele mai bune vinuri din Republica Moldova reprezinta cartea de vizita a tarii, o spun majoritatea cetatenilor care cred cu tarie ca bautura lui Bahus, daca e consumata in cantitati moderate, ii uneste pe moldoveni.

Cele mai bune filme horror din toate timpurile

Cele mai bune filme horror includ titluri precum Halloween, Alien, Psycho, The Shining si The Exorcist, genul horror fiind dintotdeauna o atractie pentru publicul dornic sa vada povesti brute, cu elemente de necrezut, unele chiar inspirate din realitate sau duse la extrem.

Top cele mai bune neveste ale zodiacului chinezesc

Va prezentam un top al celor mai bune neveste, potrivit zodiacului chinezesc. Barbatii care au astfel de partenere se pot declara foarte norocosi. Nevestele din zodia Mistretului Femeile din zodia.

De ce cade parul: despre alopecia la barbati si femei. Cele mai bune remedii impotriva caderii parului

Iti cade parul in exces? Cauzele caderii parului sunt variate, cele mai comune cauze fiind mostenirea genetica si alopecia, o afectiune dermatologica inflamatorie care afecteaza folicolii pilosi in special de la nivelul scalpului. De asemenea, caderea parului poate fi atat un efect al lipsei anumitor vitamine si minerale, cat si o consecinta a stresului, anxietatii sau depresiei.

Cele mai bune cluburi din Bucuresti

Cele mai bune cluburi din Bucuresti. Amatorii de petreceri nocturne pot gasi in Capitala cluburi pe toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. Adevarul va prezinta cele mai bune cluburi din Bucuresti si adresele la care le gasiti.

FOTO Cele mai bune locuri din lume recomandate nudistilor

Persoanele care simt ca se relaxeaza cel mai bine atunci cand renunta la haine au de la an la an tot mai multe plaje, resorturi sau, mai nou, chiar croaziere, in care pot practica, liberi si departe de ochii criticilor, nudismul.

Ce s-a aflat despre femeile introvertite. Sunt cele mai bune

Casatoria cu femeie introvertita sporeste sansele de fericire in relatie pe termen lung, in ciuda preconceptiilor potrivit carora persoanele introvertite sunt mai greu adaptabile din punct de vedere social. Intre.

Cele mai bune alternative la Skype. Aplicatii pentru apeluri video

Skype este cea mai populara aplicatie pentru apeluri video, dar performantele uneori slabe i-au determinat pe utilizatori sa apeleze la solutii alternative. Skype a ajuns sa fie similar cu apelurile video online, fiind una dintre putinele companii ale caror nume au ajuns sa fie folosite in limba engleza drept verbe. in anul 2011, serviciul a [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )