Libnet.ro
UNICEF

15:15

De ce cade parul: despre alopecia la barbati si femei. Cele mai bune remedii impotriva caderii parului

Adevărul Adevărul,
De ce cade parul: despre alopecia la barbati si femei. Cele mai bune remedii impotriva caderii parului

Iti cade parul in exces? Cauzele caderii parului sunt variate, cele mai comune cauze fiind mostenirea genetica si alopecia, o afectiune dermatologica inflamatorie care afecteaza folicolii pilosi in special de la nivelul scalpului. De asemenea, caderea parului poate fi atat un efect al lipsei anumitor vitamine si minerale, cat si o consecinta a stresului, anxietatii sau depresiei. continuă pe Adevărul

Ce s-a aflat despre femeile introvertite. Sunt cele mai bune

Casatoria cu femeie introvertita sporeste sansele de fericire in relatie pe termen lung, in ciuda preconceptiilor potrivit carora persoanele introvertite sunt mai greu adaptabile din punct de vedere social. Intre.

Internetul, taramul tuturor raspunsurilor: cele mai ciudate cautari de pe Google in materie de sex

Cand pudoarea ne impiedica sa vorbim cu prietenii despre sex si sa ne clarificam unele curiozitati, Google poate deveni cel mai bun prieten si sfatuitor. in topul cautarilor de informatii intime sunt dintre cele mai amuzante.

Top 20 cele mai vizitate orase din lume! Unde prefera oamenii sa isi petreaca vacantele

Oamenii din lumea intreaga par sa prefere Asia atunci cand vine vorba despre a alege o destinatie de vacanta, astfel incat primele locuri in topul celor mai vizitate orase din lume se afla pe acest continent! .

Romania, jefuita din interior. Cele mai revoltatoare cazuri de retrocedari ilegale au pagubit statul cu aproape jumatate de MILIARD de euro

Statul roman a fost prejudiciat cu aproape jumatate de miliard de euro numai in cateva dosare de retrocedari ilegale. Vorbim despre cele mai mediatizate cazuri. Numai dosarul in care este implicat.

Cele mai ieftine piete din Bucuresti

Cele mai ieftine piete din Bucuresti nu sunt neaparat si cele mai apropiate de casa pentru bucurestenii aleg care vor sa-si cumpere fructe si legume proaspete la preturi accesibile. Adevarul va prezinta cele mai cunoscute piete din Bucuresti in care va puteti face cumparaturile cu bani putini.

Cele mai bune cluburi din Bucuresti

Cele mai bune cluburi din Bucuresti. Amatorii de petreceri nocturne pot gasi in Capitala cluburi pe toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. Adevarul va prezinta cele mai bune cluburi din Bucuresti si adresele la care le gasiti.

Cele mai frumoase parcuri din Chisinau. Locuri ideale pentru plimbari lungi si linistite

Capitala Republicii Moldova este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai verzi din Europa de sud-est. in Chisinau exista aproximativ 20 de parcuri silvice si gradini publice amenajate special pentru plimbari lungi si linistite. Adevarul Moldova va prezinta cateva dintre cele mai frumoase parcuri din Chisinau.

Cele mai frumoase cupluri de vedete la SAG Awards!

De la Sofia Vergara si Joe Manganiello sau Matthew McConaughey si Camila Alves si pana la Keira Knightley si James Righton ori Jennifer Aniston si Justin Theroux, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al SAG Awards 2015! .

Romania are cele mai multe exploatatii agricole din UE, dar cu suprafata utilizata in scadere

Suprafata agricola utilizata a Romaniei a scazut in 2013 cu aproape un milion de hectare fata de anul 2002, in conditiile in care Romania ramane cu cele mai multe exploatatii agricole la nivelul Uniunii Europene, dar cu o pondere a suprafatei agricole utilizate redusa, scrie Mediafax, citand rezultatele Anchetei Structurale in Agricultura, cercetare ce se realizeaza o data la fiecare 10 ani de catre Statistica. Astfel, suprafata agricola utilizata s-a redus cu 875. 000 de hectare, de la 13,93 milioane hectare in 2002 la 13,05 milioane hectare la finalul anului 2013.

FOTO Cele mai frumoase strazi cu flori si arcade verzi din lume

Primavara pare foarte departe, desi ne mai despart doar cateva saptamani de explozia de verdeata si de flori. Pana atunci, va invitam la o plimbare virtuala pe sub cele mai spectaculoase arcade inflorite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )