Libnet.ro
UNICEF

17:00

Florin Constantin (Divertis), despre Ioan Gyuri Pascu: S-a stins un zambet mare cat o lume si un artist mare cat o tara

Hotnews Hotnews,
 Florin Constantin (Divertis), despre Ioan Gyuri Pascu: S-a stins un zambet mare cat o lume si un artist mare cat o tara

Actorul Florin Constantin, membru fondator al grupului de umor din care a facut parte si Ioan Gyuri Pascu, Divertis, spune ca odata cu moartea lui Ioan Gyuri Pascu s-a stins un zambet mare cat o lume, un artist mare cat o tara. Florin Constantin a mai scris pe pagina sa de Facebook ca s-a stins si o lumanare pe care nu o va mai aprinde la cei vii, ci la cei vesnici. continuă pe Hotnews

Dan Negru, despre Ioan Gyuri Pascu

Dan Negru a postat luni dimineata un mesaj de regret dupa disparitia fulgeratoare a lui Ioan Gyuri Pascu Umorul in televiziunea de dupa revolutie a avut trei fenomene, ca audienta tv,SUBLINIEZ, ca.

Scriitor aradean despre Ioan Gyuri Pascu: Exuberanta cu prietenii era o masca, un cadou pentru oameni si prieteni

Aradenii regreta moartea actorului si cantaretului Ioan Gyuri Pascu, care a decedat luni dimineata, in urma unui infarct. Artistul venea des la Arad si mereu era intampinat cu mare drag.

Reactii dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Bunul simt, modestia exagerata si o framantare interioara au franat o cariera care ar fi meritat mult mai mult

Vestea mortii lui Ioan Gyuri Pascu i-a luat prin surprindere pe artistii cu care acesta era prieten, cu totii exprimandu-si condoleantele, dar impartasind si povesti cu si despre el. intre cei care au vorbit despre Ioan Gyuri Pascu se numara Monica Anghel, Jojo, Tudor Chirila si Alexandru Arsinel.

FOTO + VIDEO. A murit Ioan Gyuri Pascu. Primele reactii. Florin Constantin (Divertis): S-a stins un zambet mare cat o lume

Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupului Divertis, a murit, luni dimineata, la varsta de 55 de ani. Moartea sa a provocat durere in comunitatea artistica.

UPDATE A murit actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu. VIDEO de arhiva / Monica Anghel: Avea un suflet de copil / Jojo:Un amestec exploziv de talent, carisma si inteligenta umana si artistica / Florin Constantin: S-a stins un zambet mare cat o lume

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani, transmite Agerpres. Decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Gyuri Pascu a ramas in memoria spectatorilor si telespectatorilor atat prin muzica sa, cat si prin scenetele in care a jucat alaturi de grupul Divertis, promotorul unui umor de buna calitate.

Monica Anghel, mesaj dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Gyuri te iubesc la fel de mult (VIDEO)

Monica Anghel, fosta colega cu Ioan Gyuri Pascu in trupa Divertis a vorbit despre acesta pentru B1TV. Ma leaga amintiri extraordinar de multe. Noi am fost prieteni foarte buni si colegi. Dar datorita.

Jojo, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu: A fost un amestec exploziv de talent, carisma si inteligenta umana si artistica

Ioan Gyuri Pascu a fost un om cu adevarat special, un amestec exploziv de talent, carisma si inteligenta umana si artistica, a declarat Catalina Grama Jojo), care a fost colega cu actorul in grupul Divertis, luni dimineata, dupa ce presa a anuntat moartea artistului in varsta de 55 de ani.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Cine a fost actorul iubit de o lume intreaga

IOAN GYURI PASCU A MURIT Ioan Gyuri Pascu a fost un muzician si un actor roman, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat in cariera muzicala in anul 1977 si de atunci a abordat.

A murit Ioan Gyuri Pascu! Actorul a suferit un infarct!

Ioan Gyuri Pascu, fostul membru al grupului Divertis, a decedat in aceasta dimineata la varsta de 55 de ani. Cauza decesului nu a fost inca confirmata, insa se speculeaza ca acesta a suferit un infarct.

FOTO + VIDEO. A murit Ioan Gyuri Pascu. Primele reactii. Jojo: Gyuri era definitia artistului frumos boem

Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupului Divertis, a murit, luni dimineata, la varsta de 55 de ani. Moartea sa a provocat durere in comunitatea artistica.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )