Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cine este cel mai bun DJ al momentului, care a reusit sa devanseze nume grele ale muzicii electronice la doar 20 de ani

Adevărul Adevărul,
Cine este cel mai bun DJ al momentului, care a reusit sa devanseze nume grele ale muzicii electronice la doar 20 de ani

Olandezul Martin Garrix, in varsta de 20 de ani, ocupa primul loc in topul celor mai buni 100 de DJ din lume si a devansat nume sonore precum Armin Van Buuren, Tiesto si David Guetta, potrivit unui clasament intocmit anual de revista DJ Mag. continuă pe Adevărul

Christophe Gillet, coach: Cel mai rau lucru care i se poate intampla unui manager NU este concedierea

Lumea se schimba, mediul de business este intr-o continua transformare iar managerii isi dau seama ca stilul vechi de leadership si logica nu le mai sunt de ajutor. Christophe Gillet, coach cu experienta globala, este de parere ca managerii care nu.

Apple Watch este cel mai popular smartwatch

Apple Watch nu a fost primul smartwatch si e departe de a fi ultimul. Nici macar nu a fost cel mai frumos sau mai performant din piata. Reuseste insa sa fie cel mai popular, iar acest aspect conteaza cel mai mult la profitabilitate. Piata de gadgeturi purtabile nu este sub nici o forma una exploziva.

Cum sa prepari cel mai bun bulion. Afla secretele pe care trebuie sa le stie orice gospodina

Bulionul inseamna un borcan plin de aroma, de savoare! Poti folosi pasta de rosii si la pizza. Familia ta va fi absolut incantata. Cum sa prepari cel mai bun bulion pe care il poti folosi la ciorbe sau la tocanite. Afla secretele pe care trebuie sa le stie orice gospodina pentru a prepara un bulion exceptional pe care sa-l folosesti la tot felul de mancaruri.

Liviu Cheloiu, cel mai bun actor in cadrul Festivalului International de Teatru FEST (IN), Bucuresti

Actorul Liviu Cheloiu, de la Teatrul Tony Bulandra, din Targoviste, a primit titlul de cel mai bun actor, in cadrul celei de-a IV-a editii a Festivalului International de Teatru FESTIN).

Profesorii lui Adrian Ghenie, despre cel mai in voga pictor al momentului: A picat admiterea la facultate de doua ori

Adrian Ghenie este acum, cel mai cunoscut roman in lume si singurul pictor roman ale carui opere se vand cu milioane de euro la casele de licitatii din Marea Britanie si SUA. Geniul lui,.

Cine este liderul unionistilor George Simion

George Simion - de la Noii Golani la Marsul pentru Basarabia. Cine este liderul unionistilor .

Cel mai mare vis al unui om al strazii: Sa fiu angajat. Sa fiu si eu imbracat frumos, sa am casa mea

David este un om fara adapost care a crescut printre orfelinate. Cel mai mare vis al lui este sa aiba un loc de munca si haine frumoase.

Cel mai mare telescop din spatiu va fi construit de roboti

Comunitatea stiintifica a propus ideea unui nou observator spatial, care va deveni cel mai mare telescop construit vreodata. Oamenii de stiinta vor sa construiasca un telescop a carui oglinda principala va avea un diametru de 100 de metri. O asemenea dimensiune va face oglinda noului telescop sa fie de 40 de ori mai mare decat [].

CEL MAI TARE schimb de mingi din istoria tenisului: Reactia FABULOASA a lui Andy Roddick la meciul cu Roger Federer de acum 14 ani! (VIDEO)

Saptamana aceasta se implinesc 14 ani de la meciul de tenis dintre Andy Roddick si Roger Federer, unde a avut loc cel mai tare schimb de mingi. Roger Federer se afla atunci inca la.

Organizatia Natiunilor Unite continua sa fie forul cel mai relevant pe scena multilaterala

Actualul context international reclama mai mult decat oricand cooperare si solutii colective, iar Organizatia Natiunilor Unite ONU) continua sa fie forul cel mai relevant pe scena multilaterala, a declarat ministrul afacerilor externe, Lazar Comanescu, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE), trimis redactiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )