Libnet.ro
UNICEF

01:05

New artist: Y5 lanseaza single-ul de debut oficial Going Up!

Devorator Monden Devorator Monden,
New artist: Y5 lanseaza single-ul de debut oficial Going Up!

Y5, acronim de la Why Five, este un boy band spaniol care s-a format prin intermediul show-ului TV El Hormiguero 3. In cadrul competitiei juriul si publicul au avut de ales cei cinci componenti ai grupului, acestia fiind Christian Villanueva, Fabio Arrante, Mark Lysander, Jorge Ansotegui si Alberto Landron de Guevara. Baietii lucreaza in aceasta . continuă pe Devorator Monden

HOT! Anca Florescu REVINE si lanseaza single-ul Hearts Collide!

Muzica este o parte importanta din viata Ancai Florescu, iar cel mai recent single, Hearts Collide, confirma acest lucru. Reprezinta un nou inceput, o piesa in care am mare incredere. Piesa este o productie Mosquito Production, muzica Gabriel Baruta si versurile NAVI. Sunt sigura ca multe persoane se vor regasi in mesajul piesei si vor .

New artist: Caroline Brooks isi incearca norocul pe cont propriu cu single-ul Parachute!

De ce spunem pe cont propriu? Pentru ca artista nu este inscrisa la nicio casa de discuri insa, cu toate acestea, Caroline Brooks si-a lansat in anul 2010 EP-ul de debut Caroline Brooks, iar in luna aprilie a acestui an a revenit in atentia publicului cu un track intitulat Tomorrow, Tonight. Caroline Brooks este o .

New artist: MC Coco, protejatul Deliei, lanseaza piesa Bye Bye!

Delia a luat sub aripa protectoare cativa artisti pe care ii sustine si ii promoveaza. Primul din aceasta categorie este MC Coco cel mai cunoscut MC din Centrul Vechi si din Bucuresti. Si cum calitatile lui nu se limiteaza doar aici, carisma si vocea lui l-au propulsat cu pasi repezi spre o cariera muzicala.

New artist: IYES apar de nicaieri si ne incanta cu primele lor piese Til Infinity, Glow si Lighthouse!

IYES este un duo alcatuit din britanicul Josh Christopher si cantareata de origine ceha Melis Soyaslanova. Cei doi artisti isi descriu stilul ca fiind un electronic pop fascinant si viclean. Membrii duo-ului britanic si-au lansat saptamana trecuta prima piesa din cariera, intitulata Til Infinity, la scurt timp dupa ce au semnat un contract cu casa .

New artist: Greeg, un nou proiect de succes al casei de discuri JHaps Records! Asculta aici piesa Save this love!

Casa de discuri JHaps Records aduce in lumina industriei muzicale un nou proiect solo ce are in componenta sa interpretul de muzica usoara Mihai Grigoras. Artistul isi face debutul cu piesa Save this love, ce promite sa devina hit in scurt timp! Pleaca la drum cu numele de scena Greeg si este pregatit sa cucereasca .

New artist: Mikell si Ra-Lou isi fac debutul cu piesa 112!

De acum incolo numarul 112 nu va va mai purta cu gandul doar spre serviciul de urgenta, ci va va trezi, cu siguranta, instinctual nevoia sa fredonati prima piesa semnata Mikell si Ra-Lou. Cine sunt protagonistii proiectului, mai sus mentionat? Doi copii frumosi, talentati si extreme de pasionati de muzica, pe care Mango Records pune .

Ecaterine ne aduce o Zi cu Soare, alaturi de Dima! Asculta aici noul lor single!

Desi norii de afara anunta o zi ploiasa, frumoasa Ecaterine lanseaza single-ul Zi cu soare, o piesa ce ne transpune in atmosfera plina de romatism a unei zile senine, petrecute in Paris. Sunt indragostita de piesa, de romantismul inocent pe care il degaja, de parfumul unei zile de primavara in care simti pentru prima data .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )