Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, DEZVALUIRE de ULTIM MOMENT: Cine o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc

B1 B1,
Simona Halep, DEZVALUIRE de ULTIM MOMENT: Cine o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc

Simona Halep a vorbit despre adversara sa din finala de la Montreal, Sloane Stephens. Lidera clasamentului mondial a dezvaluit ca americanca o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc. Ambele. continuă pe B1

Cum a reusit Darren Cahill sa o puna pe linia de plutire pe Simona Halep, intr-un moment delicat al meciului cu Sloane Stephens

Simona Halep s-a impus in finala turneului de la Montreal, unde a invins-o pe americanca Sloane Stephens, dupa un meci magistral, incheiat in trei seturi.

Simona Halep, ANUNT de ultim moment, dupa cucerirea Rogers Cup: Fanii au iNCREMENIT!

Simona Halep a cucerit la Rogers Cup al treilea sau titlu din acest sezon, iar motivatia sa este la cel mai inalt nivel. Liderul mondial a declarat, intr-un interviu pentru site-ul WTA, ca este in continuare.

FOTO Un roman a strigat M..e PSD in timpul finalei de la Montreal, dintre Simona Halep si Sloane Stephens. Cine e barbatul

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, finala tirneului de la Montreal, a fost intrerupt la un moment dat de o scandare din tribune.

VIDEO Un roman a strigat M..e PSD in timpul finalei de la Montreal, dintre Simona Halep si Sloane Stephens. Cine e barbatul

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, finala turneului de la Montreal, a fost intrerupt la un moment dat de o scandare din tribune.

Antrenorul Serenei Williams o inteapa pe Simona Halep: Aproape nimeni nu stie cine e lider mondial acum

Simona Halep este de 41 de saptamani lider in clasamentul WTA, fiind jucatoare momentului in tenisul feminin mondial.

VIDEO Simona Halep: O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii (Rezumatul partidei cu Venus)

Simona Halep a fost nevoita sa joace doua meciuri in aceeasi zi, din cauza ploii care a dat programul peste cap la Montreal. Dupa o prima partida in care nu a fost la cel mai inalt nivel a fost chinuita serios de Anastasia Pavlyuchenkova), liderul mondial a cedat doar patru game-uri in fata lui Venus Williams 6-2, 6-2). O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii, a precizat, printre altele, Simona la finalul partidei cu Venus. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Simona Halep si Venus Williams.

Simona Halep, obligata sa joace doua meciuri intr-o zi! O sa dorm, dorm, dorm

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale Rogers Cup, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA si cap de serie numarul 13.

Caroline Garcia, nainte de meciul cu Simona Halep: Are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva

Caroline Garcia este una din jucatoarele de varf din circuitul WTA, frantuzoaica fiind in acest moment pe locul 6 in lume. Garcia si Halep s-au intalnit de cinci ori, scorul fiind 4-1 pentru sportiva noastra. Simona Halep are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva, voi incerca sa invat din trecut, a fost de parere Caroline. Meciul dintre cele doua va avea loc in aceasta noapte, undeva in jurul orei 01:30, in sferturile Rogers Cup de la Montreal.

Cine este jucatorul de tenis care a fermecat-o pe Simona Halep. Liderul WTA a dezvaluit totul

Simona Halep, numarul 1 mondial, este una dintre jucatoarele de tenis care isi tine viata personala departe de lumina reflectoarelor.

Simona Halep, incurcatura intre poutine si Putin

Calificata in semifinale la Rogers Cup, tuneul de la Montreal, SImona Halep a avut parte de un moment amuzant la conferinta de presa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )