Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep reactioneaza: Eu nu fac politica. Ce spune despre caricatura din Charlie Hebdo

Online Sport Online Sport,
Simona Halep reactioneaza: Eu nu fac politica. Ce spune despre caricatura din Charlie Hebdo

Jucatoarea Simona Halep si-a prezentat, luni seara, trofeul cucerit la Roland Garros in fata fanilor pe Arena Nationala, unde primarul general al Capitalei a avut parte de o intampinare ostila din partea publicului. continuă pe Online Sport

Simona Halep RUPE TACEREA! Ce spune despre caricatura aparuta in Charlie Hebdo (FOTO)

Charlie Hebdo a publicat o caricatura care o infatiseaza pe Simona Halep tinand titlul de la Roland Garros, desen care a avut atasat mesajul O romanca castiga Roland-Garros. Sportiva: Fier vechi, fier.

Simona Halep reactioneaza la caricatura din revista Charlie Hebdo

Simona Halep a fost ironizata de revista franceza Charlie Hebdo, care a publicat o caricatura cu momentul castigarii trofeului de la Roland Garros. Tenismena a avut si o reactie pe seama acestui.

Ambasadorul Romaniei in Franta intervine in SCANDALUL Simona Halep - Charlie Hebdo: Sa nu lasam o CARICATURA MICA sa ne strice o BUCURIE atat de MARE

Luca Niculescu, ambasadorul Romaniei in Franta, reactioneaza in scandalul provocat de caricatura cu Simona Halep din publicatia de satira Charlie Hebdo. El considera ca bucuria castigarii titlului de la.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

Romanii au luat cu asalt pagina de Facebook a publicatiei CHARLIE HEBDO dupa caricatura cu SIMONA HALEP

Romanii au reactionat pe pagina de Facebook a publicatiei Charlie Hebdo dupa aparitia unei caricaturi cu Simona Halep tinand in mana cupa castigata in cadrul turneului de la Roland Garros, cu mesajul fier.

Ambasada Frantei, despre caricatura din Charlie Hebdo: Nu reprezinta sentimentul opiniei publice franceze

Caricatura cu Simona Halep nu reprezinta in niciun fel sentimentul opiniei publice franceze, se arata intr-o declaratie a Ambasadorului Frantei in Romania, Michele Ramis, la solicitarea News. ro.

Ambasadorul Frantei despre caricatura Charlie Hebdo:Nu reprezinta n niciun fel sentimentul opiniei publice franceze /Orice s-ar putea gndi despre acest desen, libertatea de exprimare si libertatea presei sunt principii fundamentale

Libertatea de exprimare si libertatea presei sunt principii fundamenate, dar cariatura cu Simona Halep nu reprezinta in niciun fel sentimentul opiniei publice franceze, se arata intr-o declaratie a Ambasadorului Frantei in Romania, Michele Ramis, la solicitarea News. ro.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Cum explica filosoful Mihai Sora caricatura cu Simona Halep din revista Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora sustine, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca nu Simona Halep este tinta caricaturii aparute in publicatia franceza de satira Charlie Hebdo. Sora afirma ca desenul ironizeaza.

Simona Halep, desenata de francezi ca o tiganca in cautare de fier vechi

Mare scandal s-a iscat dupa publicarea unei caricaturi in saptamanalul de satira Charlie Hebdo! Acesta include o caricatura ce o prezinta pe Simona Halep tinand in maini trofeul Roland Garros, precum o tiganca ce striga Fiare vechi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )