Libnet.ro
UNICEF

13:45

Singurul hotel din Romania neconstruit inca, dar rezervat deja 60%

Antena3 Antena3,
Singurul hotel din Romania neconstruit inca, dar rezervat deja 60%

Singurul hotel de gheata din sud-estul Europei, cel aflat in judetul Sibiu, la peste 2. 000 de metri altitudine in Muntii Fagaras, la Balea Lac, este rezervat in proportie de 60%,. continuă pe Antena3

O singura biserica din Romania poarta hramul acestui sfant. Despre cine este vorba

Singurul locas de cult din Romania ce il are ca ocrotitor spiritual pe Sfantul Grigorie Palama si-a sarbatorit miercuri hramul. Situata in campusul Universitatii ,,Politehnica,.

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti.

Statistici ingrijoratoare privind vaccinarea copiilor din Romania: Doar 4 din 10 micuti, programati la vaccin, au fost imunizati in luna octombrie. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Statistici ingrijoratoare privind vaccinarea copiilor din Romania. Tot mai multi parinti refuza sa-si vaccineze micutii, astfel incat doar patru din zece copii programati pentru.

Film horror pe un camp din Romania. Un copil cu retard mintal este abuzat sexual. Opt minori participa la fapte. Totul este filmat

O poveste desprinsa din filmele de groaza se afla in aceste momente pe masa judecatorilor din Romania. Scene de o cruzime fara margini, viol, santaj, un scenariu care doar in mintea suferinda a .

Noi controverse de Black Friday. Unul dintre cei mai mari retaileri din Romania a epuizat stocul de console la pret redus intr-un timp record

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate evenimente anuale din Romania, iar milioane de romani aleg sa-si planifice cumparaturile de electronice si electrocasnice pentru aceasta perioada, pentru a prinde preturi extrem de competitive.

Un deputat dezvaluie! SUMA COLOSALA pe care multinationalele o scot anual din Romania

Legal, dar nu moral! in fiecare an, multinationalele scot din Romania miliarde de euro prin inginerii financiare discutabile, sustine deputatul independent Remus Borza, citat de Digi24. Toata.

Forumul Judecatorilor din Romania: Raportul MCV obliga Parlamentul sa renunte la modificarea legilor justitiei fara sa tina seama de punctul de vedere al CSM

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania arata ca Raportul Comisiei Europene din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare este extrem de critic si cere abandonarea imediata a proiectelor succesive de modificare a legilor justitiei promovate prin Ministerul Justitiei si prin Parlament, cu ignorarea avizelor Consiliului Superior al Magistraturii si a pozitiei ferme a corpului magistratilor.

Schimbari majore. invatamantul din Romania va avea 15 clase obligatorii!

Propunenere cel putin socanta a mai multor senatori si deputati PSD si UDMR. Parlamentarii vor ca invatamantul din Romania sa aiba 15 clase obligatorii, scrie.

Singurul condamnat la inchisoare cu executare in dosarul Referendumul fuge de inchisorile din Romania

Singurul condamnat la inchisoare cu executare in dosarul Referendumul refuza sa-si ispaseasca pedeapsa in Romania. Este vorba despre vranceanul Vili Stan care, la.

VIDEO Greenpeace Romania: Peste 295 000 de hectare de padure din Romania au potentialul de a fi introduse in Catalogul Padurilor Virgine si Cvasivirgine

Peste 295 000 de hectare de padure din Romania au potentialul de a fi introduse in Catalogul Padurilor Virgine si Cvasivirgine, arata un inventar realizat de Greenpeace Romania impreuna cu Universitatea Eberswalde, din Germania, si Universitatea Al. Cuza, din Iasi. Topul judetelor unde s-au identificat paduri virgine potentiale este : Brasov 49. 601 hectare; Caras Severin 39. 513 hectare; Arges 38. 918 hectare. Cea mai mare densitate de paduri virgine potentiale se afla in situl Natura 2000 Fagaras.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )