Libnet.ro
UNICEF

23:30

Situatie revoltatoare. Doua dintre cele mai mari spitale suport Covid din Bucuresti, fara caldura si apa calda

Adevărul Adevărul,
Situatie revoltatoare. Doua dintre cele mai mari spitale suport Covid din Bucuresti, fara caldura si apa calda

Vineri, doua spitale COVID-19 din Capitala - Institutul de Boli Infectioase Matei Bals si Spitalul Colentina - au ramas fara caldura si apa calda. S-a intamplat dupa ce alimentarea cu agent termic a fost intrerupta de Termoenergetica, o informatie confirmata de reprezentantii Ministerului Sanatatii. continuă pe Adevărul

Tanar si nelinistit, unul dintre cele mai lungi seriale din istoria televiziunii americane. CBS a anuntat cand va difuza episodul cu numarul 12.000

Celebrul seria, urmarit de zeci de generatii, alaturi de bunici, parinti sau chiar si de copii a ajuns la episodul cu numarul 12. Tanar si nelinistit este unul dintre cele mai lungi seriale din.

Criza face noi victime. Unul dintre cei mai mari retaileri locali online de moda intra in insolventa

Unul dintre cei mai mari retaileri locali online de moda, cu operatiuni in patru tari, a intrat in insolventa, la propria cerere, scrie profit. ro. La finele anului trecut, datoriile companiei depaseau 17 milioane de lei.

ANM: Toamna anului 2020, una dintre cele mai calduroase din ultima jumatate de secol. Luna noiembrie, considerata a cincea cea mai secetoasa

Luna noiembrie 2020a fost declarataa cincea cea mai secetoasa luna din 1961, potrivit unui comunicat emis marti de Administratia Nationala de Meteorologie. Pe parcursulul acesteia, medie de.

CBS va transmite episodul 12.000 din Tanar si nelinistit, unul dintre cele mai lungi seriale din istoria televiziunii americane

CBS va transmite, marti, episodul 12. 000 al serialului Tanar si nelinistit The Young and the Restless, unul dintre cele mai lungi din istoria televiziunii americane.

Constanta se mentine in topul judetelor cu cele mai mari rate de infectare COVID din tara: 7,04. Indicele depaseste 7 si in Cluj

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, vineri, 4 decembrie, inca 8. 062 cazuri noi de persoane infectate cu COVID- 19. Potrivit bilantului, in judetul Constanta se inregistreaza, in continuare,.

Bonus de pandemie de 1.000 de euro, pentru angajatii din Germania ai unei companii cu doua fabrici in Romania

Una dintre cele mai mari companii, cunoscute la nivel international, care detine doua dintre fabrici in Romania, a anuntat ca va acorda un bonus de pandemie de 1. 000 de euro angajatilor sai.

Controverse Drink Insider: Mai poti fi considerat un pasionat de vin daca bei vin fiert?

Sunt multe subiecte controversate in lumea vinului, dar spritul de vara, cat si corespondentul lui de iarna, vinul fiert, sunt doua dintre cele mai delicate. Unii pasionati considera ca un adevarat enofil se descalifica daca bea sprit sau vin fiert. Altii sunt mai rezervati si cred, pe buna dreptate, ca fiecare tip de vin isi are momentul sau optim de consum.

Zendaya, cele mai elegante aparitii la evenimente

Zendaya reuseste sa impresioneze de fiecare data cand isi face aparitia pe covorul rosu al vreunui eveniment important. Va invitam sa admirati cateva dintre cele mai elegante aparitii ale actritei pe red carpet.

Toamna 2020, in top 3 cele mai calduroase toamne din ultimii aproape 60 de ani

Toamna 2020 este a treia cea mai calduroasa toamna din ultimii aproape 60 de ani, iar luna noiembrie a acestui an este una dintre cele mai secetoase din 1961 incoace, potrivit meteorologilor.

Doua companii aeriene mentin zborurile catre Paris si Amsterdam. Ce noi rute vor lansa

Doua dintre cele mai cunoscute companii aeriene au anuntat ca vor mentine zborurile catre Amsterdam si Paris, in ciuda situatiei generate de pandemie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )