Libnet.ro
UNICEF

09:30

ANM: Toamna anului 2020, una dintre cele mai calduroase din ultima jumatate de secol. Luna noiembrie, considerata a cincea cea mai secetoasa

B1 B1,
ANM: Toamna anului 2020, una dintre cele mai calduroase din ultima jumatate de secol. Luna noiembrie, considerata a cincea cea mai secetoasa

Luna noiembrie 2020a fost declarataa cincea cea mai secetoasa luna din 1961, potrivit unui comunicat emis marti de Administratia Nationala de Meteorologie. Pe parcursulul acesteia, medie de. continuă pe B1

Sectia de Stiinte ale Naturii de la Muzeul din Sebes, una dintre cele mai frumoase din tara. Cum arata dupa modernizare FOTO

Muzeul Ioan Raica din Sebes are una din cele mai frumoase sectii de Stiintele Naturii din tara. Aceasta a fost modernizata prin intermediul unui proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Tanar si nelinistit, unul dintre cele mai lungi seriale din istoria televiziunii americane. CBS a anuntat cand va difuza episodul cu numarul 12.000

Celebrul seria, urmarit de zeci de generatii, alaturi de bunici, parinti sau chiar si de copii a ajuns la episodul cu numarul 12. Tanar si nelinistit este unul dintre cele mai lungi seriale din.

Toamna 2020, in top 3 cele mai calduroase toamne din ultimii aproape 60 de ani

Toamna 2020 este a treia cea mai calduroasa toamna din ultimii aproape 60 de ani, iar luna noiembrie a acestui an este una dintre cele mai secetoase din 1961 incoace, potrivit meteorologilor.

Secretele unuia dintre cele mai misterioase tezaure din Romania. Ce semnifica aplica de aur de la Stancesti

In judetul Botosani, intr-o cetate getica veche de aproximativ 2500 de ani, a fost descoperit in anii 70 unul dintre cele mai misterioase tezaure de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre opt piese dintre care trei de aur, inclusiv o aplica cu o simbolistica aparte.

CBS va transmite episodul 12.000 din Tanar si nelinistit, unul dintre cele mai lungi seriale din istoria televiziunii americane

CBS va transmite, marti, episodul 12. 000 al serialului Tanar si nelinistit The Young and the Restless, unul dintre cele mai lungi din istoria televiziunii americane.

Lovitura grea pentru nationala de handbal! Una dintre cele mai importante jucatoare are COVID-19 si rateaza CE

Handbalista Crina Pintea si doi masori ai lotului au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, inaintea turneului final al Campionatului European din Danemarca.

Ce mancam de 1 Decembrie. Cele mai bune retete de fasole cu afumatura

Fasolea face parte din meniul traditional si este un preparat iubit de multi oameni. Cu ciolan afumat, cu carnati sau chiar si simpla, acest fel de mancare este cel mai frecvent pus pe masa de ziua nationala a romanilor, 1 decembrie. Savureaza gustul desavarsit al fasolei incercand una dintre aceste retete!.

Decizia luata de Federatia Germana de Fotbal - Ce se va intampla cu selectionerul Joachim Low

Germania a suferit una dintre cele mai rusinoase infrangeri din istorie in fata Spaniei pe 17 noiembrie, in Liga Natiunilor, scor 0-6), iar multe voci au spus la acel moment ca partida ar putea fi ultima pentru selectionerul Joachim Low.

Cum proiectezi un scuter subacvatic? Totul incepe cu o drona

Una dintre cele mai bune parti ale lumii moderne este modul in care tehnologia odata futurista este acum disponibila pentru aproape oricine. De exemplu, acest scuter subacvatic. Desi pare.

Instagram Guides: cum faci un ghid pe Instagram si la ce ajuta noua functie

Instagram a devenit una dintre cele mai obositoare si aglomerate aplicatii in ultimul an. Butoane mutate aiurea, functii copiate din 15 locuri si optiuni noi fara nicio explicatie. Aici.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )