Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tanar si nelinistit, unul dintre cele mai lungi seriale din istoria televiziunii americane. CBS a anuntat cand va difuza episodul cu numarul 12.000

B1 B1,
Tanar si nelinistit, unul dintre cele mai lungi seriale din istoria televiziunii americane. CBS a anuntat cand va difuza episodul cu numarul 12.000

Celebrul seria, urmarit de zeci de generatii, alaturi de bunici, parinti sau chiar si de copii a ajuns la episodul cu numarul 12. Tanar si nelinistit este unul dintre cele mai lungi seriale din. continuă pe B1

CBS va transmite episodul 12.000 din Tanar si nelinistit, unul dintre cele mai lungi seriale din istoria televiziunii americane

CBS va transmite, marti, episodul 12. 000 al serialului Tanar si nelinistit The Young and the Restless, unul dintre cele mai lungi din istoria televiziunii americane.

Episodul 12.000 din Tanar si nelinistit, difuzat marti de CBS

CBS va transmite, marti, episodul 12. 000 al serialului Tanar si nelinistit The Young and the Restless, unul dintre cele mai lungi din istoria televiziunii americane.

Premierul Ludovic Orban il invita la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: Tu ma intrebi pe mine despre politica si eu te intreb pe tine despre cum sa comunic mai bine cu publicul tanar din Social Media (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, l-a invitat la Guvern pe unul dintre cei mai cunoscutivloggeri din tara noastra, dupa ce acesta le-a atras atentia politicienilor din tara noastra asupra masurilor pe care le.

Secretele unuia dintre cele mai misterioase tezaure din Romania. Ce semnifica aplica de aur de la Stancesti

In judetul Botosani, intr-o cetate getica veche de aproximativ 2500 de ani, a fost descoperit in anii 70 unul dintre cele mai misterioase tezaure de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre opt piese dintre care trei de aur, inclusiv o aplica cu o simbolistica aparte.

ANM: Toamna anului 2020, una dintre cele mai calduroase din ultima jumatate de secol. Luna noiembrie, considerata a cincea cea mai secetoasa

Luna noiembrie 2020a fost declarataa cincea cea mai secetoasa luna din 1961, potrivit unui comunicat emis marti de Administratia Nationala de Meteorologie. Pe parcursulul acesteia, medie de.

VIDEO Cum a scapat pilotul Romain Grosjean din unul dintre cele mai teribile accidente din istoria Formulei 1

Un accident teribil, care se putea incheia tragic, a avut loc duminica in Formula 1. Bolidul pilotului Romain Grosjean a luat foc, dupa ce s-a izbit violent de un parapet metalic.

Sectia de Stiinte ale Naturii de la Muzeul din Sebes, una dintre cele mai frumoase din tara. Cum arata dupa modernizare FOTO

Muzeul Ioan Raica din Sebes are una din cele mai frumoase sectii de Stiintele Naturii din tara. Aceasta a fost modernizata prin intermediul unui proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Unul din cei mai bogati oameni de afaceri din Romania a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Omul de afaceri Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Constanta, a murit marti dimineata, el fiind diagnosticat cu COVID-19. Corneliu Idu, in varsta de 70 de ani, i-a sprijinit la inceputul carierei pe jucatorii de tenis constanteni Simona Halep si Horia Tecau.

Armatorul Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri romani, a murit de Covid-19

Corneliu Idu, unul dintre cei mai puternici armatori romani, a murit de Covid-19 la varsta de 70 ani. Idu a fost cel care i-a sprijinit in cariera pe Simona Halep si Horia Tecau.

Anna Lesko, in cele mai incendiare imagini. Vedeta nu are niciun fel de inhibitii

Anna Lesko socheaza cu fiecare aparitie atat pe scena, in clipuri, cat si pe retelele de socializare. Recent vedeta a incins imaginatia fanilor, intr-unul din cele mai recente clipuri ale sale. A avut o aparitie incendiara, si nu oricum, ci alaturi de noul partener, Bogdan Mocanu. Anna Lesko si Mocanu, o noua colaborare Anna Lesko .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )