Libnet.ro
UNICEF

08:15

SONDAJ GALLUP: Migrantii, tot mai putin tolerati in jurul lumii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SONDAJ GALLUP: Migrantii, tot mai putin tolerati in jurul lumii

Lumea devine mai putin toleranta fata de migranti, arata un sondaj Gallup publicat miercuri, in timp ce Europa se pregateste sa dezvaluie un nou care sa ajute cautatorii de azil, dupa incendiul dintr-o tabara din Grecia ce a lasat mii de migranti fara adapost, scrie Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Lumea, mai putin toleranta cu migrantii. Referendum in Elvetia privind renuntarea la acordul cu UE privind libertatea de circulatie

Lumea devine mai putin toleranta fata de migranti, arata un sondaj publicat miercuri si citat de Reuters, in timp ce Europa se pregateste sa dezvaluie un nou plan privind acordarea de azil . Elvetienii sunt chemati duminica la urne pentru a vota in cadrul unui referendum daca vor ca tara lor sa renunte la un acord cu UE privind libertatea de circulatie a persoanelor.

Tot mai multe forme de COVID-19 reactioneaza din ce in ce mai greu la tratament. Beatrice Mahler: Pacienti care sunt pe toate grupele de varsta

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti a povestit ca in unitatea medicala ajungi pacienti cu forme tot mai grave de COVID-19, iar din ce in ce mai multe tipologii raspund tot mai greu la tratament. Mai.

Tortul dietetic care ingrasa cel mai putin. Din pacate, romanii nici nu vor sa guste din el

Dulciurile sunt slabiciunea tuturor, mai ales in timpul luptei cu kilogramele in plus. Pentru porfticiosi, nutritionistii au o reteta speciala de tort dietetic. Cu toate ca ingrasa foarte putin si este usor de preparat, multi romani nu accepta nici macar sa guste din el. Reteta speciala a nutritionistilor. Cum se prepara tortul care ingrasa cel .

Tot mai multe cazuri de COVID-19 in scoli. Beatrice Mahler: Problema majora este in fata unitatilor de invatamant, unde regulile nu sunt respectate aproape deloc (VIDEO)

Tot mai multe cazuri de COVID-19 au fost depistate in scoli. Din ce in ce mai multi copii au fost confirmati cu infectie cu SARS-CoV-2, iar unitatile de invatamant incep sa recurga la scenariile rosii,.

Avertismentul socant al specialistilor in schimbarea climei: Se va intampla in curand. Vom avea din ce in ce mai putin timp

In ultimii ani am avut parte de vara plina de incendii salbatice, caldura record si topire rapida a ghetii. Cu alte cuvinte, clima arctica merge mai departe si se modifica, spun specialistii. inregistrarile arata modificari in Siberia, Svalbard, Nunavut si alte zone. Studiul realizat de specialisti indica schimbari istorice. Vara arctica a anului 2020 Vara .

Studio AE: Cladirile inteligente cu tehnologie integrata care se pot adapta in functie de nevoi vor fi tot mai prezente

Digitalizarea si integrarea serviciilor de calitate in domeniul constructiilor vor conta tot mai mult Reporter: in ce masura pandemia de coronavirus a afectat domeniul arhitecturii in care activati?.

CORONAVIRUS |Emilian Imbri: Topaim de pe un platou pe altul, tot mai sus

Managerul Institutului Victor Babes din Bucuresti, Emilian Imbri, a declarat ca este ingijorat avand in vedere ca topaim de pe un platou pe altul, dar sarim tot mai sus, mentionand ca lucrurile se vo.

CORONAVIRUS |Numarul infectarilor cu noul COVID-19 creste in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare in Galati

Numarul infectarilor cu noul coronavirus este intr-o continua crestere in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare la domiciliu, dupa ce au fost testati pozitiv cu COVID-19, trecandu-se la.

Financial Times: Banii clandestini rusesti si chinezesti joaca un rol tot mai mare

Acuzatiile aparute saptamana aceasta cum ca sotul unei mari donatoare a Partidului Conservator britanic a fost finantat in secret de un oligarh avand legaturi cu Vladimir Putin reprezinta cel mai nou exemplu de bani clandestini rusesti care ar putea influenta democratiile europene.

UiPath, tot mai aproape de listarea la bursa. IPO-ul i-ar aduce companiei romanesti o evaluare de 15 miliarde dolari

Singurul unicorn romanesc UiPath se afla in discutii cu mai multe institutii bancare de investitii pentru pregatirea ofertei publice initiale la bursa din New York, ce ar urma sa aiba loc in 2021. Aceasta listare i-ar aduce o evaluare de peste 15 miliarde de dolari, scrie Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )