Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tortul dietetic care ingrasa cel mai putin. Din pacate, romanii nici nu vor sa guste din el

Playtech Playtech,
Tortul dietetic care ingrasa cel mai putin. Din pacate, romanii nici nu vor sa guste din el

Dulciurile sunt slabiciunea tuturor, mai ales in timpul luptei cu kilogramele in plus. Pentru porfticiosi, nutritionistii au o reteta speciala de tort dietetic. Cu toate ca ingrasa foarte putin si este usor de preparat, multi romani nu accepta nici macar sa guste din el. Reteta speciala a nutritionistilor. Cum se prepara tortul care ingrasa cel . continuă pe Playtech

Simona Halep ar putea reveni pe primul loc mondial la turneul de Grand Slam la care se simte cel mai bine. Cum stau romancele in clasamentul WTA inainte de Roland Garros

Dupa triumful de la Roma, Simona Halep si-a consolidat a doua pozitie in ierarhia mondiala a jucatoarelor profesioniste de tenis. Mai mult decat atat, romanca se afla la mai putin de 1. 500 de puncte.

Alegeri locale 2020. Cel mai bogat candidat la Primaria Capitalei a castigat 4.000 lei pe zi

Anul acesta, pentru scrutinul de Alegeri Locale 2020, avem cel putin patru candidati cu notorietate. Unii dintre ei sunt mai bogati decat ceilalti, cu sume considerabile in conturi. Ramane sa vedem pe 27 septembrie cine va iesi castigator. Alegeri locale 2020: Cine este cel mai bogat candidat Gabriela Firea, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Nicusor .

Compania TECHTEX poate satisface cererea interna si poate livra mastile in cel mai scurt timp

A demonstrat vineri cand a livrat, in mai putin de 24 de ore, mastile chirurgicale contractate de Ministerul Sanatatii pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Avertismentul socant al specialistilor in schimbarea climei: Se va intampla in curand. Vom avea din ce in ce mai putin timp

In ultimii ani am avut parte de vara plina de incendii salbatice, caldura record si topire rapida a ghetii. Cu alte cuvinte, clima arctica merge mai departe si se modifica, spun specialistii. inregistrarile arata modificari in Siberia, Svalbard, Nunavut si alte zone. Studiul realizat de specialisti indica schimbari istorice. Vara arctica a anului 2020 Vara .

Cel mai bizar lac din lume. Este roz, iar oamenii de stiinta au facut acum descoperirea uluitoare

Lacul Hillier, care este situat pe coasta de vest a Australiei, este unul dintre cele mai fascinante cateva lacuri roz de pe Terra. Privit din aer, lacul pare a arata ca o guma de mestecat. insa de ce are aceasta culoare? Cel mai bizar lac din lume in anul 2015, o echipa de cercetatori care .

Cel mai sanatos tort pentru copiii tai. Reteta e simpla si te costa doar 9 lei!

Prajituri, ciocolata, bomboane, inghetata, torturi, clatite. Toate intr-un cuvant: dulciuri. Dorinta permanenta de a ne indulci macar o data pe zi are o cauza precisa: dependenta de zahar. Dar ce se intampla cu cei mici, care poate inca nu au atins acest nivel, dar suspina dupa ceva dulce? Exista variante! De exemplu, un tort cu .

Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15:30, finala turneului WTA Roma, de categorie Premier 5. Vor fi 1. 000 de spectatori, conform reglementarilor stabilite de organizatori. Poate fi al treilea titlu consecutiv pentru Simona Halep, dupa cele obtinute la Dubai si la Roma. Simona Halep are 13 victorii consecutive in circuitul WTA, care au adus .

De ce esti fericit, de fapt, cand mananci inghetata. Si tara in care oamenii consuma cel mai mult

Fara doar si poate, inghetata este unul dintre cele mai populare deserturi din lume, dar si deliciul preferat in special pe timp de vara. Aceasta imbraca o multime de arome si este prezenta pe toate continentele. De ce esti fericit, de fapt, cand mananci inghetata Dar inghetata are si multe secrete pe care e musai .

Ministrul Sanatatii: Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat in acest moment dintre cele trei care se vor construi in Romania si se afla la faza de proiect.

Nelu Tataru: Spitalul Regional Iasi, cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat dintre cele trei care vor fi construite, aflandu-se in faza de proiect.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )