Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un desenator australian este criticat dur pentru o caricatura n care a nfatisat-o pe Serena Williams

Hotnews Hotnews,
 Un desenator australian este criticat dur pentru o caricatura n care a nfatisat-o pe Serena Williams

Un caricaturist australian este criticat dur pentru un desen in care a reprezentat-o pe Serena Williams, el fiind acuzat in special de J. Rowling, autoarea seriei Harry Potter, ca s-a folosit de de 'figuri de stil rasiste si sexiste', relateaza AFP, conform News. ro. continuă pe Hotnews

Monica Pop, mesaj dur pentru cei care ii critica pe medici

Monica Pop a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebookin care vorbeste despre medici si despre nedreptatile la care sunt supusi multi dintre acestia.

Un desenator australian, criticat dur dupa o caricatura cu Serena Williams

O caricatura reprezentand-o pe jucatoarea de tenis Serena Williams i-a adus realizatorului sau, un desenator australian, un val de critici, printre care si cele formulate de scriitoarea J. Rowling, autoarea.

Codrin Stefanescu, mesaj dur pentru Gabriela Firea: Vom regla lucrurile cum nu se asteapta nimeni

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca in doua-trei saptamani va avea loc un Comitet Executiv al partidului, in care vor fi reglate lucrurile cum nu se asteapta nimeni.

Liviu Dragnea, despre referendumul pentru familie: Este o cumpana pentru neamul romanesc

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, considera ca referendumul pentru familie, care ar urma sa fie organizat pe 7 octombrie, este o cumpana pentru neamul romanesc. El a declarat dumin.

Catalin Botezatu, dezvaluire in premiera despre Bianca Dragusanu: Este ca o felina pe care nu poti sa o inchizi intr-o cusca

Dezvaluire in premiera facuta de Catalin Botezatu despre Bianca Dragusanu ca femeie. Este ca o felina pe care nu poti sa o inchizi intr-o cusca. Ea trebuie sa traiasca in habitatul sau, sa.

Avertizare de la MAE pentru romanii care sunt in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila local avertizeaza ca se.

DEZASTRUL din iNVATAMANTUL romanesc : 4000 de scoli sunt in pericol! FONDURI alocate pentru unitati care trebuie iNCHISE

Din cele 6. 200 de unitati de invatamant care au nevoie de autorizatie de securitate la incendiu, peste 3. 800 nu o detin, pentru 495 de constructii nu a fost efectuata receptia la terminarea lucrarilor, iar.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )