Libnet.ro
UNICEF

18:00

Halep, primele declaratii dupa ce s-a retras de la Doha: Simona a explicat ce a patit. Perspective sumbre in privinta revenirii

Adevărul Adevărul,
Halep, primele declaratii dupa ce s-a retras de la Doha: Simona a explicat ce a patit. Perspective sumbre in privinta revenirii

Simona Halep s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului Qatar Total Open, insa, din pacate, nu va juca, sambata, in partida cu Garbine Muguruza. Constanteanca sufera, in continuare, dupa un Australian Open epuizant. continuă pe Adevărul

Simona Halep, prima reactie dupa victoria la Doha

Simona Halep. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat fara emotii in optimile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3. 000 dolari,.

Veste cumplita de la Doha: Simona Halep s-a retras accidentata. Nu va participa nici la Dubai

Dupa o victorie incredibila in sferturile de la Doha in care a trecut de Catherine Bellis, cu 6-0 6-4, Simona Halep a anuntat vineri seara ca se retrage din turneu pentru ca este accidentata la picior, aceeasi.

Veste cumplita de la Doha: Simona Halep s-a retras accidentata. Nu va participa nici la Dubai (VIDEO)

Dupa o victorie incredibila in sferturile de la Doha in care a trecut de Catherine Bellis, cu 6-0 6-4, Simona Halep a anuntat vineri seara ca se retrage din turneu pentru ca este accidentata la picior, aceeasi.

LIVE VIDEO Halep vs Makarova, acum in direct de la Doha. Simona, la primul meci dupa finala de la Australian Open

Simona Halep a revenit pe terenul de joc, dupa finala pierduta la Australian Open, si joaca acum la Doha in turul secund.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Catherine Bellis 6-0, 6-4/ Halep, calificata in semifinale - Duel cu Garbine Muguruza

In ciuda scorului categoric 6-0, 6-4), Simona Halep nu a avut deloc o misiune usoara in fata americancei Catherine Bellis locul 48 WTA), jucatoare venita din calificari. Dupa un prim set in care i-a predat o adevarata lectie de tenis sportivei in varsta de 18 ani, Simona a scazut nivelul jocului in actul secund, a gresit mai mult, iar Bellis a profitat si a pus-o de multe ori in dificultate. Halep a gestionat insa cu inteligenta punctele importante din finalul partidei si s-a impus dupa o ora si 22 de minute de joc, asigurandu-si astfel un loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de Doha.

WTA Doha: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-3, 6-0/ La acelasi nivel de la Australian Open - Simona Halep, in optimi la Doha

Dupa episoadele accidentarea la glezna, suferinta pricinuita de pierderea finalei de la AO si neparticiparea de la FedCup, mentalul Simonei Halep pare sa fii ramas la cote inalte, numarul doi mondial aratand un joc solid impotriva incomodei Ekaterina Makarova. Agresiva, hotarata si cu pofta de joc, Simona nu a stat prea mult pe teren o ora si 11 minute), cedand doar trei game-uri in fata rusoaicei 6-3, 6-0). Se actualizeaza.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-3, 6-0/ La acelasi nivel de la Australian Open - Simona Halep, in optimi la Doha

Dupa episoadele accidentarea la glezna, suferinta pricinuita de pierderea finalei de la AO si neparticiparea de la FedCup, mentalul Simonei Halep pare sa fii ramas la cote inalte, numarul doi mondial aratand un joc solid impotriva incomodei Ekaterina Makarova. Agresiva, hotarata si cu pofta de joc, Simona nu a stat prea mult pe teren o ora si 11 minute), cedand doar trei game-uri in fata rusoaicei 6-3, 6-0).

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-4, 6-3/ Halep, calificare la pas in sferturi - Aproape de nivelul maxim

Simona Halep a avut nevoie o ora si sase minute pentru a-si trece in cont a cincea victorie consecutiva in fata letonei Anastasija Sevastova 15 WTA, favorita numarul 13). A fost 6-4, 6-3 pentru numarul 2 WTA, care si-a asigurat astfel prezenta in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Doha. Se actualizeaza.

LIVE VIDEO, direct de la Doha - Simona Halep vs CiCi Bellis. Jucatoarea noastra si-a surclasat adversara in primul set

Simona Halep joaca in sferturile de finala ale turneului de la Doha impotriva americancei CiCi Bellis, numarul 48 WTA.

VIDEO LIVE, in direct de la Doha - Simona Halep vs Anastasia Sevastova, pentru un loc in sferturile de finala

Simona Halep joaca acum in optimile de finala ale turneului de la Doha, contra jucatoarei din Letonia, Anastasia Sevastova.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )