Libnet.ro
UNICEF

18:30

Super Bowl 2019 - Cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani

Hotnews Hotnews,
 Super Bowl 2019 - Cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, a inregistrat cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani. continuă pe Hotnews

Grupul Maroon 5, aspru criticat pentru show-ul din finala Super Bowl 2019, unul dintre cele mai slabe din istorie. Reactia solistului VIDEO

Grupul pop-rock american Maroon 5 a fost aspru criticat dupa recitalul sustinut in finala Super Bowl 2019, multi fiind de parere ca a fost una dintre cele mai slabe prestatii din istoria competitiei, iar motivele de suparare au fost diverse.

O romanca le-a imbracat pe gemenele care au cantat imnul Statelor Unite la Super Bowl 2019: Sunt foarte mandra

Chloe si Halle Bailey, artistele gemene care sunt in plina ascensiune si sunt considerate protejatele cantaretei Beyonce, semnate la casa ei de discuri- Parkwood Entertainment si nominalizate la Grammy, au deschis finala Super Bowl 2019 cantand imnul Statelor Unite imbracate in costume ale brandului romanesc Styland.

NASA publica imagini incredibile! Cum arata cea mai noua insula din lume - VIDEO

Cercetatori de la NASA si alte organizatii au debarcat pe cea mai noua insula din lume, aparuta in Pacific, langa Tonga, in urma cu doar trei ani. Insula, de natura vulcanica, este acoperita cu un mal.

Audientele Super Bowl s-au dus in cap. Recitalul Maroon 5 o crunta dezamagire

Cel mai asteptat eveniment din sportul american, Super Bowl, a inregistrat in 2019 cea mai scazuta audienta din ultimii 11.

FAZA ANULUI in handbal: Rostov Don si Buducnost ne-au oferit un moment absolut HALUCINANT si probabil CEA MAI TARE parada din istorie (VIDEO)

Partida dintre Rostov Don si Buducnost din Liga Campionilor, 24-22, ne-a adus faza anului in handbal. Cu putin timp inainte de finalul primei reprize, fetele de pe teren ne-au oferit un moment cu totul deosebit,.

VIDEO Documentar despre cea mai titrata familie din motorsportul romanesc. Pascota, patru generatii de campioni

Realizat de Marius Dobrescu, documentarul care prezinta performantele sportive ale componentilor familiei Pascota, de la prima generatie - Ioan Ilie si pana la cea de-a patra - Patrick.

PE SCURT Reclame Super Bowl: The Washington Post despre importanta presei / Game of Thrones l ucide pe cavalerul Bud Light

Doua reclame ale unor institutii media au facut nota discordanta intr-o editie a Super Bowl marcata de reclame mai degraba cuminti. Una este cea a Washington Post, primul spot al ziarului la o finala a campionatului de fotbal american. A doua este o reclama Bud Light, deturnata de HBO si transformata intr-o reclama pentru sezonul final al Game of Thrones.

Maroon 5 a oferit cel mai slab show la Super Bowl din ultimii ani? VIDEO

Maroon 5 a fost trupa aleasa sa concerteze in pauza finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl, alaturi de Travis Scott si Big Boi. Multi considera ca a fost cel mai slab show din ultimii ani. Iata inregistrarea! .

Petitia care putea transforma Super Bowl intr-un moment legendar

Sigur, la inceput, era o gluma cu SpongeBob, dar au fost suficiente indicii care sa lase impresie c-o sa fie un show extraordinar la Super Bowl. N-a fost cazul, cum vedem acum. Super Bowl este.

Gemenele protejate de Beyonce au cantat Imnul la Super Bowl in costume STYLAND

Chloe X Halle, artistele gemene care sunt protejate de Beyonce si sunt semnate la casa ei de discuri- Parkwood Entertainment, au deschis finala Super Bowl de duminica seara cantand Imnul Statelor Unite imbracate in costume ale brandului romanesc STYLAND.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )