Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Documentar despre cea mai titrata familie din motorsportul romanesc. Pascota, patru generatii de campioni

Adevărul Adevărul,
VIDEO Documentar despre cea mai titrata familie din motorsportul romanesc. Pascota, patru generatii de campioni

Realizat de Marius Dobrescu, documentarul care prezinta performantele sportive ale componentilor familiei Pascota, de la prima generatie - Ioan Ilie si pana la cea de-a patra - Patrick. continuă pe Adevărul

NASA publica imagini incredibile! Cum arata cea mai noua insula din lume - VIDEO

Cercetatori de la NASA si alte organizatii au debarcat pe cea mai noua insula din lume, aparuta in Pacific, langa Tonga, in urma cu doar trei ani. Insula, de natura vulcanica, este acoperita cu un mal.

Super Bowl 2019 - Cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, a inregistrat cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani.

FAZA ANULUI in handbal: Rostov Don si Buducnost ne-au oferit un moment absolut HALUCINANT si probabil CEA MAI TARE parada din istorie (VIDEO)

Partida dintre Rostov Don si Buducnost din Liga Campionilor, 24-22, ne-a adus faza anului in handbal. Cu putin timp inainte de finalul primei reprize, fetele de pe teren ne-au oferit un moment cu totul deosebit,.

Adevarul despre cea mai ingrozitoare metoda folosita de Securitate pentru eliminarea adversarilor: iradierea cu izotopi radioactivi

Mugur Calinescu a murit de leucemie in ziua de 13 februarie 1985, cand nu implinise inca 20 de ani, la aproximativ 3 ani dupa ce a fost anchetat de Securitate pentru ca a scris lozinci anticomuniste pe zidurile.

VIDEO Bilantul explozieila statia de imbuteliere gaz din Stei: 4 raniti sunt in stare grava, cea mai tanara victima are 22 ani

Patru persoane sunt in stare grava la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului clinic judetean din Oradea in urma exploziei produse, luni seara, la o statie de imbuteliere a gazului din orasul bihorean Stei, care a dus la activarea planului rosu de interventie, si a provocat ranirea a 7 persoane, cea mai tanara victima fiind in varsta de 22 ani.

Depurativo Antartico, cea mai eficienta metoda naturala de detoxifiere a organismului

Celebrul nutritionist Gianluca Mech a prezentat la Bucuresti, in cadrul unei conferinte de presa, desfasurata la Arc de Triomphe Hotel, Depurativo Antartico, cea mai eficienta metoda naturala de detoxifiere a organismului.

Pompierii inca se chinuie sa stinga focul la cea mai mare fabrica de condimente din tara

Este a treia zi de foc pentru pompierii din Alba care se chinuie sa stinga incendiul izbucnit sambata la cea mai mare fabrica de condimente din tara. in continuare, la fata locului actioneaza 30 de pompieri.

15 ani de Facebook: Cele mai importante momente din viata si cariera lui Mark Zuckerberg si ale retelei de socializare

Cea mai populara retea de socializare a implinit 15 ani de cand tanarul student la Harvard, Mark Zuckerberg lansa Facebook dintr-o camera de camin . Astazi, seful Facebook are o avere de 71 de miliarde de dolari. Iata cele mai importante momente din cariera lui si cea a Facebook, care s-a confruntat in ultimii ani cu scandaluri uriase.

Importurile de energie continua in Romania, duminica, desi avem cele mai ieftine preturi din regiune

Energia electrica pe piata spot din Romania este, duminica, cea mai ieftina dintre tarile din regiune cu care tara noastra este cuplata, insa importurile continua, potrivit datelor OPCOM si Transelectrica,.

Preturile petrolului au atins cel mai ridicat nivel din 2019

Preturile petrolului au atins luni cel mai ridicat nivel din 2019, ca urmare a efectului masurilor OPEC de reducere a productiei si a sanctiunilor americane impotriva Venezuelei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )