Libnet.ro
UNICEF

21:00

Romania a pierdut un MARE CAMPION! Din pacate, a MURIT... (FOTO)

B1 B1,
Romania a pierdut un MARE CAMPION! Din pacate, a MURIT... (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciati pescari din Romania a murit intr-un accident nautic. Laurentiu Andronic era unul dintre cei mai valorosi pescari de spinning de competitie din Romania, fost vicecampion mondial si mu. continuă pe B1

Este o zi neagra pentru milioane de fani: Din pacate A MURIT cel mai cunoscut CHEF bucatar !!! (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciatia bucatori din intreaga lume, chef Joel Robuchon, a incetat din viata luni la varsta de 73 de ani, scrie Le Figaro. Acesta a sat la carma unora din cele mai vizite restaurante din.

inca o DRAMA in lumea muzicii! Este vorba despre marele HORIA MOCULESCU! Din pacate operatia a ESUAT ! Fiica sa a confirmat VESTEA

Horia Moculescu, are probleme de sanatate, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala la picior. Din pacate, operatia nu a fost una reusita, potrivit fiicei sale, Nidia Moculescu. Zilele trecute,.

Mendocino, CEL MAI MARE incendiu din istoria Californiei (VIDEO)

Luni, Mendocino Complex, format din doua incendii ce s-au unit, a devenit cel mai mare incendiu din istoria Californiei, valvataia mistuind si partea sudica a Padurii Nationale Mendocino unde pompierii se lupta.

VIDEO Mendocino a devenit cel mai mare incendiu din istoria Californiei. El a distrus deja 115.000 de hectare si nu da niciun semn ca se va opri curnd

Mendocino Complex a devenit luni cel mai mare incendiu din istoria Californiei, valvataia mistuind si partea sudica a Padurii Nationale Mendocino unde pompierii se lupta sa tina pe loc flacarile care ameninta comunitatile de la baza dealurilor, transmite Reuters.

Ce mesaj are castigatorul celui mai mare premiu din istoria Joker pentru jucatori

Castigatorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 20,573 milioane lei, s-a prezentat luni la sediul central al Loteriei Romane pentru a-si ridica premiul. Ionut Varlan,.

Castigatorul celui mai mare premiu din istoria Joker si-a ridicat banii. Ce va face cu ei

Castigatorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 20,573 milioane lei, s-a prezentat luni la sediul central al Loteriei Romane pentru a-si ridica premiul. Acesta a jucat pe.

Doliu in lumea FILMULUI! inca un mare actor a plecat la CERURI! Din pacate, este vorba despre marele...

Doliu in lumea filmului! Actorul si compozitorul francez etienne Chicot a murit marti la 69 de ani. Etienne Chicot s-a nascut pe data de 5 mai 1949 in Seine-Maritime, Franta. A fost un actor cunoscut pentru.

intr-o seara ma durea... Medicii CONFIRMA: Din pacate este vorba de vedeta ...

A facut dezvaluiri despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am incapatanat in speranta ca poate totusi.

Doliu in lumea FILMULUI! inca un actor CELEBRU a plecat la CERURI! Din pacate, este vorba despre marele...

Doliu in lumea filmului! Actorul si compozitorul francez etienne Chicot a murit marti la 69 de ani. Etienne Chicot s-a nascut pe data de 5 mai 1949 in Seine-Maritime, Franta. A fost un actor cunoscut pentru.

TRAGEDIE fara sfarsit in lumea MANELELOR: Adio, FLORIN SALAM! Fanii primesc cea mai TRISTA VESTE! Din pacate e adevarat

Dupa ce a avut probleme serioase de sanatate, celebrul manelist Florin Salam primeste cea mai grea lovitura. Potrivit unor zvonuri, Roxana Dobre l-ar fi parasit definitiv si ar fi plecat din locuinta.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )