Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cea mai buna handbalista din lume e fericita ca se termina 2019. Cristina Neagu: Nu pot decat sa sper ca anul ce vine va fi mult mai bun

B1 B1,
Cea mai buna handbalista din lume e fericita ca se termina 2019. Cristina Neagu: Nu pot decat sa sper ca anul ce vine va fi mult mai bun

Cristina Neagu, cvadrupla castigatoare a Balonului de Aur - performanta fara precedent in handbal, spune ca 2019 a fost un an greu pentru ea si ca este fericita ca se termina. 2019 a. continuă pe B1

Aceasta este cea mai mica insula din lume: cum a castigat locul in Cartea Recordurilor

Printre performantele trecute in Cartea Recordurilor se numara si o insula. Intitulata Just Room Enough Island, aceasta se afla la granita dintre Statele Unite ale Americii si Canada. Insula Just Room Enough se afla in posesia familie Sizeland inca din anii `50. Este parte componenta a Arhipelagului celor 1000 de Insule si e foarte mica.

Asa faci cea mai buna FRIPTURA la cuptor. Reteta SPECIALA pentru Revelion

De pe masa de Revelion nu poate lipsi friptura la cuptor. Iata cea mai buna reteta. Se prepara foarte usor.

Henley Index: Japonia si Singapore au cele mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc este Romania in topul mondial

Japonia si Singapore sunt tarile cu cele mai puternice pasapoarte din lume, cetatenii lor putand calatori fara vize prealabile catre 190 de destinatii, potrivit celui mai recent top Henley. Locul al doilea in top este impartit de Finlanda, Germania si Coreea de Sud, cu 188 de destinatii. Romania se afla pe locul 16 in top, romanii putand calatori in 171 de tari fara a avea nevoie de viza luata dinainte.

Costel Pantilimon si Lacina Traore, in topul celor mai inalti fotbalisti din lume

Portarul echipei Nottingham Forest Costel Pantilimon si atacantul ivorian al formatiei CFR Cluj, Lacina Traore, ocupa locurile 6-7 in topul celor mai inalti fotbalisti din lume, potrivit Time Square Chronicles.

Migrena este a treia cea mai raspandita afectiune din lume. Ce rol are cafeaua in declansarea durerilor de cap

Afectand peste un miliard de adulti la nivel mondial, migrena este a treia boala cea mai raspandita din lume. Cercetatorii au constatat ca trei portii sau mai multe de bauturi cofeinizate reprezinta un potential declansator al migrenei.

Cel mai batran rinocer din lume a murit la varsta de 57 de ani

Un rinocer negru, considerat cel mai in varsta rinocer din lume a murit vineri in Tanzania la varsta de 57 de ani. Femela rinocer, pe nume Fausta a murit, potrivit ingrijitorilor din rezervatia in care se afla animalul, din cauze naturale, scrie CNN.

Care este cea mai buna zi sa incepi o dieta

Te-ai hotarat sa tii cura de slabire, ca sa dai jos ce ai acumulat de Sarbatori? Afla care este cea mai buna zi sa incepi o dieta.

Business report: Criza fortei de munca, cea mai mare provocare din 2020 pentru mediul de afaceri din Romania; Afacere romaneasca: Electrica primeste mai mult de jumatate din energia hidro, cea mai ieftina din tara, pentru consumul reglementat; Romania se

Europenii schimba avionul cu trenul, ca sa salveze planeta. Tot mai multe tari extind reteaua de trenuri de noapte, ca urmare a cererii masive. Un absolvent de ASE si-a lasat afacerea din Bucuresti si a mers la sat ca sa aduca legume bio in supermarketuri. Povestea lui Tudor Stanciu, oraseanul care planteaza craite langa cultura de varza bio.

Vine URGIA peste ROMANIA! Vom avea CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! ANUNTUL facut de meteorologi

Mai sunt doar cateva ore pana intram in noul an. in caz ca aveti planuri mari pentru aceasta seara, trebuie neaparat sa tineti cont de conditiile meteo. Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza.

Tanara ucisa cu sange rece de catre cea mai buna prietena. Motivul este absolut infiorator

Sfarsit tragic pentru o tanara mamica de doar 33 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )