Libnet.ro
UNICEF

01:05

Migrena este a treia cea mai raspandita afectiune din lume. Ce rol are cafeaua in declansarea durerilor de cap

Adevărul Adevărul,
Migrena este a treia cea mai raspandita afectiune din lume. Ce rol are cafeaua in declansarea durerilor de cap

Afectand peste un miliard de adulti la nivel mondial, migrena este a treia boala cea mai raspandita din lume. Cercetatorii au constatat ca trei portii sau mai multe de bauturi cofeinizate reprezinta un potential declansator al migrenei. continuă pe Adevărul

WTA: Esecul Simonei Halep din finala Roland Garros 2017 (vs Jelena Ostapenko), a treia cea mai mare surpriza a deceniului

Esecul Simonei Halep din finala Roland Garros 2017, contra letonei Jelena Ostapenko, a fost desemnat de catre WTA a treia cea mai mare surpriza a deceniului.

Astrologii sunt de parere ca ziua de 27 decembrie este cea mai norocoasa zi din an. Iata de ce!

Astrologii sunt de parere ca 27 decembrie este cea mai norocoasa zi a anului 2019.

Business report: Criza fortei de munca, cea mai mare provocare din 2020 pentru mediul de afaceri din Romania; Afacere romaneasca: Electrica primeste mai mult de jumatate din energia hidro, cea mai ieftina din tara, pentru consumul reglementat; Romania se

Europenii schimba avionul cu trenul, ca sa salveze planeta. Tot mai multe tari extind reteaua de trenuri de noapte, ca urmare a cererii masive. Un absolvent de ASE si-a lasat afacerea din Bucuresti si a mers la sat ca sa aduca legume bio in supermarketuri. Povestea lui Tudor Stanciu, oraseanul care planteaza craite langa cultura de varza bio.

Cea mai ascultata piesa din perioada Craciunului. Cine e artistul care a inspirat o lume intreaga (VIDEO)

In perioada sarbatorilor de iarna, cei mai multi oameni aleg sa asculte colinde si piesele clasice de Craciun cantate de Mariah Carey, Frank Sinatra sau George Michael. Anul acesta, insa, un artist anume ne-a facut sa strecuram in playlist cel mai recent single al sau care ne-a cucerit definitiv.

Cum sa gestionezi banii in perioada Sarbatorilor. Mare atentie, decembrie este cea mai costisitoare luna din an

Perioada Sarbatorilor este una dintre cele mai costisitoare perioade din an. Pentru a nu ramane fara bani la intrarea in noul an, urmeaza cativa pasi simpli care te vor ajuta sa supravietuiesti lunii cadourilor.

Google va elimina in 2020 cea mai stupida functie din Android

Pe cat de performante ti s-ar parea telefoanele cu Android, trebuie sa te gandesti ca Google a inceput sa dezvolte acest sistem de operare in urma cu peste 10 ani. Si unele lucruri au.

VIDEO Moscova apeleaza la zapada artificiala pentru cea mai calda luna decembrie de mai bine de un secol

Moscova apeleaza la zapada artificiala pentru cea mai calda luna decembrie din ultimii 140 de ani, relateaza The Guardian, citat de Mediafax. Imaginile prezentand procesul de livrare a zapezii artificiale au fost insotite de ironii pe retelele sociale, pornind de la faptul ca in Moscova, in mod obisnuit, problema este deszapezirea care costa milioane de dolari.

VIDEO Moscova apeleaza la zapada artificiala pentru cea mai calda luna decembrie din ultimii 140 de ani

Moscova apeleaza la zapada artificiala pentru cea mai calda luna decembrie din ultimii 140 de ani. Temperatura a ramas la valori pozitive la Moscova, astfel ca autoritatile au decis sa apeleze la camioane cu zapada artificiala pe care au adus-o in centrul orasului pentru o competitie sportiva.

Tariceanu: Cea mai importanta decizie a ALDE a fost iesirea de la guvernare. Ce s-a intamplat ulterior pe mine m-a surprins foarte mult

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca cea mai importanta decizie pentru ALDE din acest an a fost iesirea de la guvernare. Liderul partidului a adaugat ca Viorica Dancila a fost surprinsa de hotarare, fiindca a crezut ca nu pleaca cainele de la macelarie.

Costel Pantilimon si Lacina Traore, in topul celor mai inalti fotbalisti din lume

Portarul echipei Nottingham Forest Costel Pantilimon si atacantul ivorian al formatiei CFR Cluj, Lacina Traore, ocupa locurile 6-7 in topul celor mai inalti fotbalisti din lume, potrivit Time Square Chronicles.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )