Libnet.ro
UNICEF

12:45

Lista jucatorilor care vor rata Euro 2020 a fost deschisa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lista jucatorilor care vor rata Euro 2020 a fost deschisa

Istoria turneelor finale contine si o lista lunga cu jucatori de mare valoare care nu au putut juca din cauza accidentarilor. Atacantul francez al echipei FC Barcelona Ousmane Dembele a fost operat in Finlanda, si nu va mai evolua in acest sezon, a anuntat gruparea catalana. continuă pe Ziarul Bursa

EURO 2020, bucuria elevilor din Capitala

Comitetul de organizare a EURO 2020 propune ca elevii claselor 1-8 din Bucuresti sa intre mai devrem.

Bursa pentru tinerii care vor sa ramana la sat

Economistul-sef al BNR propune introducerea unei burse pentru tinerii care vor sa locuiasca si sa munceasca in satele romanesti. insa, aceasta ar trebui sa vina la pachet cu o contributie din partea autoritatilor locale. Mai exact, acestea trebuie sa stimuleze crearea infrastructurii.

INCENDIAR! Acestia sunt romanii care vor primi trei salarii in plus! Vezi repede daca esti pe lista

Ministerul Educatiei anunta ca va oferi o recompensa financiara pentru profesori care poate ajunge pana la trei salarii suplimentare. Masura ar viza incurajarea dascalilor sa profeseze in mediul.

Afacerile cu flori vor creste in 2020 cu aproximativ 15%

Afacerile cu flori vor creste in 2020 cu aproximativ 15%, pana la 450 milioane de lei, potrivit estimarilor analistilor KeysFin.

STUDIU KEYSFIN: Afacerile cu flori vor creste in 2020 cu aproximativ 15%

Afacerile cu flori vor creste in 2020 cu aproximativ 15%, pana la 450 milioane de lei, potrivit estimarilor analistilor KeysFin.

VIDEO Orban nu schimba niciun nume de pe lista Guvernului: Sunt multumit de activitatea fiecarui ministru Ce au scos liberalii din programul de guvernare

Ludovic Orban vine in Parlament cu aceiasi ministri, Biroul Executiv al PNL aproband luni dimineata lista cabinetului care va fi depusa astazi, alaturi de programul de guvernare modificat in sensul ca au fost scoase din document masurile deja adoptate pana acum.

VIDEO Stadionul Steaua, imagini spectaculoase - Cum arata acum arena din Ghencea

Compania Nationala de Investitii a publicat, joi, un nou video cu stadiul lucrarilor de la Stadionul Steaua. Arena din Ghencea este tot mai aproape de a ajunge la forma finala. Euro 2020 va incepe pe 12 iunie, iar echipele participante se vor antrena pe gazonul arenei bucurestene.

Guvernul Orban II vrea un portal de acces la informatiile publice, in timp ce domeniul de internet al eRomania, portal de 12 milioane de euro, tocmai ce a fost vandut unei persoane fizice

Realizarea unui portal care sa faciliteze obtinerea informatiilor publice. Aceasta este una din prioritatile ITC pentru acest an, potrivit programului de guvernare Orban II. Autoritatile asigura ca va fi un instrument de acces a informatiilor transmise in baza legii 5442001, nicidecum un nou eRomania, cel mai rasunator esec in materie de portaluri de informatii publice. Lasat nefolosit dupa ce statul a risipit 12 milioane de euro pe hardware si software, site-ul eRomania te invita mai nou sa cumperi acest domeniu de internet, iar datele RoTLD arata ca o persoana fizica tocmai ce a facut acest lucru. Vezi in articol ce spune liberalul Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei despre planurile legate de noul portal cu informatii publice.

STUDIU: 7 din 10 romani vor ca, in 2020, sa nu se mai ataseze de oameni,branduri, lucruri si locuri de munca

Sapte romani din zece 69%) simt nevoia, din ce in ce mai mult, sa aiba spatiu personal si vor face eforturi, in 2020, sa nu se ataseze emotional de oameni, branduri, lucruri si locuri de munca, conform rezultatelor cuprinse in cea de-a treia editie a studiului national care masoara tendintele in stilul de viata al romanilor.

Sfaturi pentru cei care vor sa organizeze un eveniment la restaurant. ANPC: Vizitati blocul alimentar

Directorul general al ANPC Paul Anghel ANPC) le recomanda celor care vor sa organizeze un eveniment la un restaurant sa viziteze blocul alimentar pentru a se asigura ca exista dotarile necesare, dar si starea de igiena corespunzatoare. De asemenea, acesstia trebuie sa ceara introducerea unei clauze in contract care sa prevada pastrarea de contraprobe alimentare, precum si responsabilitatea restaurantului in caz de toxiinfectie alimentara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2294 seconds )