Libnet.ro
UNICEF

15:30

Programul sferturilor din Europa League

Online Sport Online Sport,
Programul sferturilor din Europa League

Vedeti mai jos ce au decis sortii pentru faza sferturilor de finala in Europa League. continuă pe Online Sport

Europa League: Programul complet al sferturilor de finala

Sferturile de finala ale Europa League au fost stabilite, vineri, in urma tragerii la sorti care a avut loc la Nyon.

Europa League se reia in luna august

UEFA a hotarat ca meciurile din optimile Europa League sa se reia in luna august. Tot atunci va avea loc si un Final 8 in Germania, in care se vor disputa fazele finale ale competitiei.

Statele din Europa Centrala si de Est, noua zona sensibila in criza COVID-19. Romania, inconjurata de tari care raporteaza o explozie a infectarilor cu coronavirus Riscul blocarii granitelor pare iminent

In primele luni de la debutul pandemiei de coronavirus, guvernele statelor din Europa Centrala si de Est au fost prezentate drept campioni in depasirea crizei sanitare provocata de COVID-19, datorita masurilor.

Lista actualizata a tarilor din Europa care au impus restrictii pentru romani

Romanii se confrunta cu tot mai multe restrictii de calatorie din partea tot mai multe state europene, consecinta a numarului in crestere de infectari dupa relaxarea masurilor restrictive. Romania se.

inca o tara din Europa anunta ca incepe sa isi inchida granitele din cauza pandemiei de coronavirus

Olanda a anuntat inchiderea granitelor pentru rezidentii din Serbia si din Muntenegru incepand de miercuri, la o saptamana dupa deschiderea acestora. Autoritatile olandeze au invocat o crestere rapida a.

Bucurestiul a urcat pe locul 7 in topul european al celor mai bune orase din Europa pentru IT

Bucuresti a fost plasat pe locul 7 din 25 de orase europene din punct de vedere al oportunitatilor pentru startup-uri si tehnologie, in clasamentul Tech Cities of the Future realizat de fDi, divizie a Financial.

Ministrul Costel Alexe: Suntem prima autoritate de mediu din Europa care va avea o retea proprie de senzori in administrarea sa

Ministerul Mediului este prima autoritate de mediu din Europacare va avea o retea proprie de senzori in administrarea sa, sustine Costel Alexe, ministrul Mediului. Investitia pentru modernizarea Retelei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )