Libnet.ro
UNICEF

18:45

Halep, epuizata: Simona a marturisit care e dorinta ei cea mai mare in acest moment. Romanca revine dupa 24 de zile

Adevărul Adevărul,
Halep, epuizata: Simona a marturisit care e dorinta ei cea mai mare in acest moment. Romanca revine dupa 24 de zile

Simona s-a odihnit dupa castigarea French Open, n-a jucat niciun meci pe iarba, iar in conferinta sa de la Londra a spus ca abia asteapta sa ia o pauza mai mare dupa ce va pleca de la All-England Club. continuă pe Adevărul

Care este cea mai falsificata bancnota din Romania

Si anul trecut, bancnotele romanesti au continuat sa fie falsificate, iar cele mai multe au fost descoperite abia cand se aflau in circulatie. insa toate bancnotele au elemente de siguranta, in functie de care pot fi verificate.

AVERTISMENT pentru turistii care merg la MARE: Cea mai periculoasa specie de meduza face RAVAGII! Poti paraliza PE LOC

Turistii care au luat cu asalt plajele din Spania au primit o veste socanta! Autoritatile au anuntat ca exemplare din cea mai periculoasa specie de meduza din lume: caravela portugheza a fost gasita pe.

Putina gramatica. Egalul acesta ar fi cea mai mare victorie a Rusiei

Prelungirile s-au incheiat apoteotic cu minunatia: egalul acesta ar fi cea mai mare victorie a Rusiei! Este de mirare faptul ca cei care comenteaza meciurile pentru TVR nu au sesizat marele avantaj al faptului ca acest eveniment este gazduit de Rusia: numele sint transliterate fonetic in alfabetul chirilic, ceea ce inseamna ca este suficient sa se uite pe numele jucatorilor scrise in limba rusa pentru a putea pronunta relativ) corect numele.

Cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american: 601 persoane, intre care medici, puse sub acuzare

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sub acuzare 601 persoane, intre care si medici, pentru participarea la cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american, care a generat pierderi de peste doua miliarde de dolari si a contribuit la abuzul de opioide la nivel national, transmite Reuters.

SUA: 601 persoane, ntre care medici, puse sub acuzare n cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sub acuzare 601 persoane, intre care si medici, pentru participarea la cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american, care a generat pierderi de peste 2 miliarde de dolari si a contribuit la abuzul de opioide la nivel national, informeaza News. ro, care citeaza Reuters.

FOTO Cum arata cea mai lunga tiroliana din Romania, facuta in Pasul Ciumarna. Viteza atinsa e de 100 de kilometri/ora

La Palma, in comuna Sucevita, judetul Suceava, a fost deschisa cea mai lunga tiroliana pe un singur segment din Romania. Instalatia are o lungime de 1,1 kilometri si o diferenta de nivel de circa 100 de metri.

Iniesta a spus adio nationalei Spaniei dupa esecul din optimile CM: Plec cu un gust amar. Nu a fost cea mai frumoasa despartire

Partida dintre Spania si Rusia a fost ultima pentru Andres Iniesta in tricoul reprezentativei spaniole. Mijlocasul in varsta de 34 de ani si-a anuntat retragerea dupa esecul suferit de Furia Roja in optimile Campionatului Mondial, declarand ca este cea mai trista zi din cariera sa de fotbalist. Plec cu un gust amar. Nu a fost cea mai frumoasa despartire, dar fotbalul si viata ne ofera si situatii mai grele, a spus Iniesta.

Cea mai frumoasa femeie din Spania este un barbat - VIDEO

Cea mai frumoasa femeie din Spania este un fost barbat! Pentru prima data in istoria acestei tari, concursul Miss Univers Spania a fost castigat de un transsexual. Angela Ponce are 25 de ani si este.

Cum arata cerul in cea mai aglomerata zi din istoria traficului aerian

Vineri a fost cea mai aglomerata zi din istoria traficului aerian, punctul maxim fiind atins cand circa 19. 000 de aeronave se aflau in aer, informeaza FlightRadar24.

DIETA. Asta e cea mai rapida dieta! Slabesti 5 kilograme intr-o singura saptamana

A venit primavara si iti doresti sa dai cateva kilograme jos. Te-ai intrebat cum sa slabesti 5 kilograme intr-o saptamana? Ei bine, nu este cea mai sanatoasa decizie, insa poti reusi daca tii, timp de sapte zile, un.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )