Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este cea mai falsificata bancnota din Romania

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai falsificata bancnota din Romania

Si anul trecut, bancnotele romanesti au continuat sa fie falsificate, iar cele mai multe au fost descoperite abia cand se aflau in circulatie. insa toate bancnotele au elemente de siguranta, in functie de care pot fi verificate. continuă pe Adevărul

SUA: 601 persoane, ntre care medici, puse sub acuzare n cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sub acuzare 601 persoane, intre care si medici, pentru participarea la cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american, care a generat pierderi de peste 2 miliarde de dolari si a contribuit la abuzul de opioide la nivel national, informeaza News. ro, care citeaza Reuters.

Cea mai frumoasa cascada din lume se afla in Romania. Este vizitata anual de peste 100.000 de turisti

Cascada Bigar, din judetul Caras-Severin a fost desemnata cea mai frumoasa din lume. Aceasta este vizitata de peste 100. 000 de turisti, dupa amenajarea eco-turistica a zonei. Astfel, daca in perioada 201.

Maghiarii critica taraganarea legii offshore: Este greu sa ne explicam intarzierea unor legi ce privesc cea mai importanta decizie pentru Romania

Kristof Terhes, CEO al transportatorului maghiar de gaze FGSZ, a criticat miercuri intarzierea legii offshore, pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra, spunand ca nu intelege de ce sunt intarziate legi in baza carora se va lua cea mai importanta decizie pentru Romania.

Eclipsa de Luna: cand are loc cea mai lunga eclipsa din acest secol

Eclipsa de Luna care va avea loc in viitorul destul de apropiat este si una speciala, asa ca n-ai vrea sa o ratezi. inca suntem la inceputul secolului 21, insa deja avem parte de cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol, un eveniment astronomic pe care il poti vedea chiar si din Romania.

Presedintele Comisiei de la Venetia: Votul mixt nu este cea mai buna varianta pentru Moldova

Presedintele Comisiei de la Venetia, Gianni Buquicchio, considera ca, in contextul electoral al Republicii Moldova, schimbarea legii electorale nu este cea mai buna varianta. Si aceasta pentru ca sistemul mixt ar putea crea legaturi periculoase intre persoanele alese si mediul de afaceri, transmite IPN.

Berea este a treia cea mai populara bautura din lume. 15 lucruri mai putin cunoscute despre bere

Berea este cea mai populara dintre bauturile alcoolice si a treia dintre bauturi in general, dupa apa si ceai. in Egiptul antic, berea se consuma in loc de apa, fiind considerata mai sigura, mai curata si cu mai multe vitamine decat ce avea de oferit Nilul.

Cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american: 601 persoane, intre care medici, puse sub acuzare

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sub acuzare 601 persoane, intre care si medici, pentru participarea la cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american, care a generat pierderi de peste doua miliarde de dolari si a contribuit la abuzul de opioide la nivel national, transmite Reuters.

Unul dintre cei mai mari afaceristi din Romania a murit

Omul de afaceri sudanez Joseph Serrousi, care a construit in Romania cel mai mare producator-exportator de confectii pentru barbati, a murit la varsta la 85 de ani. Averea sa, evaluata la peste 36 mil. euro, va.

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a bea cafea

Este cunoscut faptul ca nu e o idee buna sa beti cafeaua dupa-amiaza, mai ales daca aveti probleme cu somnul. insa, cu siguranta, ati avut senzatia ca ati baut cafea si nu exista nici un.

Bomba in showbiz! Unul dintre cei mai ravniti BURLACI din Romania SE iNSOARA. DETALIILE nuntii (FOTO)

Vladimir Draghia, castigatorul primului sezon Exatlon Romania, a dezvaluit ca se va insura luna viitoare cu Alice Cavalerul. Totul a fost organizat in detaliu, iar el a vorbit despre evenimentul ce va avea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )