Libnet.ro
UNICEF

08:15

O fosta campioana explica de ce a fost eliminata Simona Halep la Wimbledon si trage un semnal de alarma: Este inacceptabil sa se intample asta!

Adevărul Adevărul,
O fosta campioana explica de ce a fost eliminata Simona Halep la Wimbledon si trage un semnal de alarma: Este inacceptabil sa se intample asta!

Simona Halep a parasit in turul al treilea turneul de la Wimbledon, fiind eliminata de taiwaneza de 32 de ani Su Wei Hsieh. continuă pe Adevărul

Simona Halep, declaratie inedita dupa ce a fost eliminata de la Wimbledon: Vreau sa fac orice altceva decat tenis

Simona Halep a facut o marturisire inedita, dupa ce a fost elimnata de la Wimbledon. Sunt obosita mental, pentru ca am avut un an extrem de incarcat. Am castigat un turneu de Grand Slam si am jucat o alta.

Simona Halep, aspra cu ea, dupa eliminarea de la Wimbledon: Am abordat meciul neprofesionist

Simona Halep a fost eliminata in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, unde a pierdut in fata taiwanzei Su Wei Hsieh.

Simona Halep s-a intors acasa! Cum explica ea esecul de la Wimbledon: Nu poti sa le ai pe toate!

Simona Halep a parasit turneul de la Wimbledon in turul al treilea, fiind elimianta surprinzator de taiwaneza Su Wei Hsieh.

VESTI triste pentru Simona Halep, dupa eliminarea DUREROASA! LOVITURA cumplita pentru ROMANI! Din pacate sportiva a anuntat ca

Simona Halep a fost eliminata in turul 3 de la Wimbledon de Su-Wei Hsieh Taiwan, 48 WTA), scor 6-3; 4-6; 5-7, iar dupa meci a identifcat principalele cauze ale prestatiei slabe. Liderul mondial a declarat ca nu a.

Simona Halep a marturisit care sunt planurile ei pentru perioada urmatoare. Ce are de gand sa faca liderul WTA

Simona Halep a incheiat destul de rapid conturile la Wimbledon, fiind eliminata in turul al treilea de taiwaneza Su Wei Hsieh.

Wimbledon: Simona Halep, Naomi Osaka, Alexander Zverev si Nick Kyrgios, victimele zilei de smbata - Programul optimilor

Turneul feminin a ramas sambata fara alte nume importante, Simona Halep cap de serie numarul unu) si Naomi Osaka favorita 18) plecand acasa de la Wimbledon. Nici pe tabloul masculin nu au lipsit surprizele, Alexander Zverer favorit patru) fiind invins de Ernests Gulbis 6-0 in decisiv pentru leton). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei si programul optimilor.

Simona Halep: Nu poti sa le ai pe toate. N-a iesit la ultimul meci, nu stiu cum sa mi explic

Simona Halep a revenit in tara luni, 9 iulie, dupa eliminarea de la Wimbledon. Pe aeroport, liderul mondial a spus ca n-a reusit sa-si impuna jocul la All England Club, motiv pentru care a cedat inca din turul 3. Romanca a fost asteptata de cateva zeci de fani la revenirea in Romania.

Taiwaneza Su Wei Hsieh, in al noualea cer dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep. De ce crede ea ca invins-o pe cea mai buna jucatoare a lumii

Taiwaneza Su Wei Hsieh a furnizat una dintre cele mai mari surprize ale turneului de la Wimbledon, eliminand-o pe Simona Halep.

Nu decid eu, ei sunt sefii Simona Halep, despre clauzele contractului cu Nike

Simona Halep a semnat la inceputul acestui an cu americanii de la Nike, dupa ce ce in ultimii patru ani a fost imbracata de adidas.

Nu decid eu, ei sunt sefii. Simona Halep, despre clauzele contractului cu Nike

Simona Halep a semnat la inceputul acestui an cu americanii de la Nike, dupa ce ce in ultimii patru ani a fost imbracata de adidas.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )