Libnet.ro
UNICEF

01:05

VESTI triste pentru Simona Halep, dupa eliminarea DUREROASA! LOVITURA cumplita pentru ROMANI! Din pacate sportiva a anuntat ca

B1 B1,
VESTI triste pentru Simona Halep, dupa eliminarea DUREROASA! LOVITURA cumplita pentru ROMANI! Din pacate sportiva a anuntat ca

Simona Halep a fost eliminata in turul 3 de la Wimbledon de Su-Wei Hsieh Taiwan, 48 WTA), scor 6-3; 4-6; 5-7, iar dupa meci a identifcat principalele cauze ale prestatiei slabe. Liderul mondial a declarat ca nu a. continuă pe B1

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: Am dat totul, dar atitudinea mea a fost prea negativa

Simona Halep a declarat, sambata, dupa eliminarea de la turneul de la Wimbledon in turul trei, ca a avut o atitudine prea negativa la meciul cu Su-Wei Hsieh.

Ce spune Simona Halep dupa eliminarea surprinzatoare a mai multor rivale de la Wimbledon

Simona Halep va evolua azi in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, unde este cotata ca principala favorita la castigarea trofeului.

LOVITURA pentru SIMONA HALEP la Wimbledon! Specialistii au dat VERDICTUL! Din pacate...

Serena Williams 181 WTA) a devenit marea favorita a specialistilor dupa eliminarea Petrei Kvitova. Cu 7 titluri pe iarba de la Wimbledon, americanca a comentat surprizele din primele zile. Toata lumea.

Simona Halep, dupa calificarea in turul III la Wimbledon: Am DURERI in TOT CORPUL. Romanca spune ca are o sansa de a castiga titlul

Simona Halep a vorbit despre meciul castigat joi, in turul al doilea la Wimbledon. Ea spune ca, din cauza ierbii, are dureri in tot corpul si recunoaste ca se gandeste ca poate castiga titlul. Cu toate .

VESTI TRISTE pentru romani! Marea campioana a fost eliminata DRAMATIC la WIMBLEDON! Nimeni nu se astepta...

Mihaela Buzarnescu 28 WTA) a fost eliminata in turul 3 de la Wimbledon, dupa ce a pierdut in fata Karolinei Pliskova Cehia, 8 WTA) in 3 seturi, scor 6-3; 6-73);1-6. Romanca a castigat de doua ori pe.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Simona Halep a avut o prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon. A fost un meci pe care l-am abordat neprofesionist. Sunt trista pentru felul in care am jucat azi. Sunt si obosita, a declarat Halep,.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea favoritelor de la Wimbledon

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu ma ajuta cu.

Simona Halep, aspra cu ea, dupa eliminarea de la Wimbledon: Am abordat meciul neprofesionist

Simona Halep a fost eliminata in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, unde a pierdut in fata taiwanzei Su Wei Hsieh.

Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: Am dat totul, dar atitudinea mea a fost prea negativa

Simona Halep a declarat, sambata, dupa eliminarea de la turneul de la Wimbledon in turul trei, ca a avut o atitudine prea negativa la meciul cu Su-Wei Hsieh.

Presa internationala, reactie dupa eliminarea prematura a Simonei la Wimbledon: N-a stiut sa profite de sanse

Simona Halep a abordat al treilea Grand Slam al anului din postura de lider mondial, venind dupa triumful de la French Open. Din pacate, n-a reusit sa-si egaleze nici macar parcursul de anul trecut de la.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )