Libnet.ro
UNICEF

16:31

Simona Halep, declaratie inedita dupa ce a fost eliminata de la Wimbledon: Vreau sa fac orice altceva decat tenis

Antena3 Antena3,
Simona Halep, declaratie inedita dupa ce a fost eliminata de la Wimbledon: Vreau sa fac orice altceva decat tenis

Simona Halep a facut o marturisire inedita, dupa ce a fost elimnata de la Wimbledon. Sunt obosita mental, pentru ca am avut un an extrem de incarcat. Am castigat un turneu de Grand Slam si am jucat o alta. continuă pe Antena3

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea favoritelor de la Wimbledon

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu ma ajuta cu.

Simona Halep, declaratie dupa calificarea in turul trei la Wimbledon: Voi crede in sansa mea

Simona Halep s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Saisai Zheng, locul 126 WTA, scor de 7-5, 6-0. Romanca sustine ca se simte pregatita pentru meciul urmator, cu Su-Wei Hsieh din.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Simona Halep a avut o prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon. A fost un meci pe care l-am abordat neprofesionist. Sunt trista pentru felul in care am jucat azi. Sunt si obosita, a declarat Halep,.

Simona Halep, primele declaratii dupa victoria din turul II de la Wimbledon. Ce a mers prost in primul set

Simona Halep 1 WTA) a vorbit despre victoria obtinuta joi in fata chinezoaicei Saisai Zheng 126 WTA) la Wimbledon. Jucatoarea noastra a recunoscut ca primul set, castigat cu 7-5, a fost unul dificil si ca.

Simona Halep, calificare in turul 3 la Wimbledon cu o revenire de senzatie

Lidera mondiala Simona Halep a castigat in doua seturi disputa cu Saisai Zheng din turul 2 la Wimbledon, dupa ce a fost condusa in primul set.

Simona Halep despre numeroasele eliminari ale favoritelor de la Wimbledon: Pe iarba nimeni nu e favorit. Nu nseamna ca o sa cstig eu daca au pierdut ele

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu inseamna ca o sa castig eu pentru ca au pierdut ele. Fiecare meci este foarte dificil aici, a declarat liderul mondial.

Simona Halep, increzatoare la Wimbledon: Am sansa sa castig acest tiltu. Vreau sa ma concentrez pe fiecare meci

Simona Halep este increzatoare ca poate castiga al doilea turneu de Mare Slem din cariera. inaintea meciului din turul 3 al Wimbledon, unde o va intalni pe Su-Wei Hsieh Taiwan, 48 WTA), sportiva noastra a.

Ce spune Simona Halep dupa eliminarea surprinzatoare a mai multor rivale de la Wimbledon

Simona Halep va evolua azi in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, unde este cotata ca principala favorita la castigarea trofeului.

Mihaela Buzarnescu a pierdut incredibil un meci pe care l-a avut in mana si a fost eliminata de la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu a fost la un pas de un nou rezultat istoric, dar a pierdut in turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

ANUNTUL de ultima ora care face iNCONJURUL LUMII: Din pacate, este vorba despre Simona HALEP...

Simona Halep a dezvaluit, dupa meciul din turul intai de la Wimbledon, ce echipa a sustinut la Cupa Mondiala. Ea s-a declarat fan Argentinta, grupare eliminata inca din faza optimilor de finala. Favorita mea la Cupa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )